malena1987 0 Napisano Maj 22, 2009 Witam, Mam dylemat. Mam znajomego bardzo dobrego ginekologa. Jest to bardziej znajomy mojej mamy. Odbierał mój poród ;) a sama widziałam go parę razy w życiu, ostatni raz jako 17 latka (teraz mam 22 lata). Mam trochę problemów ginekologicznych, dotąd żaden gin mi nie pomógł w pełni. Zastanawiam się czy iść do niego, ma bardzo dobry sprzęt, przyjął by mnie bezpłatnie, no ale... nie wiem, czy to wypada? Dodam, że moja mama normalnie do niego chodzi, bo uważa, że lekarz to lekarz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lideczka04 0 Napisano Maj 22, 2009 Moim zdanie twoja mama ma racje,ja bym sie nie zastanawiala na twoim miejscu tym bardziej ze jest dobry...A wiec glowa do gory i maszeruj do niego!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malena1987 0 Napisano Maj 28, 2009 Może jeszcze jakaś opinia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...---... Napisano Maj 28, 2009 Lideczka04 ma racje, nie ma się co zastanawiać, dobry gin to teraz rzedkość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Maj 28, 2009 skoro odbierał Cie, to już widział jak bez gatek wyglądasz ;) Twoja mama mu ufa i do niego chodzi, to też o czymś świadczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala_09 Napisano Maj 28, 2009 nie ma sie nad czym zastanawiac, masz problemy dotad lekarze nie pomogli idz do tego jak on nie pomoze to idz do nastepnego... zdrowie najwazniejsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hunter79 0 Napisano Maj 28, 2009 Moja zona jest w ciąży i ostatnio czesto bywa u gin. Szkoda że od razu nie poszła prywatnie do gin. bo w przychodni trafiła na jakiegoś strasznego debila. Wiesz, masz sie rozebrać przy gościu a on jakieś głupie odzywki, wymądzanie sie i traktuje Cie jak idiotke....Prawie płakała jak od niego wyszła ale nie chce nikogo straszyć bo do ginekologa trzeba chodzić. Najlepiej popytać koleżanek..... Podobno najlepiej do takich starszych chodzić... odwagi i niczym sie nie martw. To dla Twojego dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MA29 Napisano Maj 29, 2009 dziewczyno nie zwlekaj idz do niego jak jest bdb,specjalista.MAMA MA RACJE AJAK JEST CI W STANIE POMOC-wal smialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila 23 Napisano Maj 29, 2009 To może być krępujące, rozumiem twoje opory ale lepiej jeśli to znajomy niz gbur bo takich niemiłych lekarzy gin jest dużo. Lepiej iść do sprawdzonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach