Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurkaaaaa

Jaki płyn do tych zabaw radzicie??

Polecane posty

Gość chmurkaaaaa

Juz chyba 3 raz zakladam ten temat wciaz mi sie coś kasuje;P Jaki płyn radzicie do "zabaw intymnych" zeby ładnie pachniał i pobudzał.. ?? Mieliscie jakies przygody z takimi "zabawkami" ? :D

Gość chmurkaaaaa
hmm prosiłabym o konkretne nazwy bo ja zupelnie "biała" w tym temacie... Zeby ładnie pachniał i pobudzał.. Wprowadzicie mnie w ten temat

Pachniesz mi chumrko tanim buzz marketingiem... w takim wypadku polecam większą delikatność... zakładanie tematów w buzzie to lekcja dla zaawansowanych.

Gość chmurkaaaaa
ymm... kurcze cvhcialam sie tylko gdzieś kogos poradzic...

Gość mika111
wlasne siki sa super

don perignon z pipki ładnie tryska :)

nie bardzo ciebie rozumiem o co ci chodzi że chcesz płyn do zabaw intymnych? Czy chcesz się sama zabawiać? Czy masz suchą pipkę i chcesz jakiś krem nawilżający ? Ile masz lat?

Gość chmurkaaaaa
kupilam sobie wibratora ale boje sie bez zelu, mam 26 lat

Gość kajkamajka
Oliwki dla niemowląt są dobre. Są takie w żelu - łatwiej stosować nie brudząc pościeli. Nie wymienię nazwy firmy ale w sklepach widuję tylko jedne. Ja najlepiej lubię rumiankową - deliktnie pachnie, a jaki długotrwały poślizg daje.

dlaczego się boisz bez żelu przecież jak jesteś podniecona to i tak masz wystarczające nawilżenie.Przecież wiesz że nie wkłada się na sucho ale początkowo stymulujesz sobie łechtaczkę i na zewnatrz a potem sobie wkładasz

Gość chmurkaaaaa
wiem jak to sie robi ;-) problam w tym ze chyba kupilam za grobego, probowalam na sucho ale mnie pali nawet jak jestem mokra, ma 18cm ! A oddac juz raczej nie moge

to go wyrzuć bo jak jest bardzo gruby to ci się cipka rozciągnie i potem z normalnym facetem nie będziesz czuła Dlaczego jesteś taka prymitywna nie można używać do masturbacji penisów grubszych niż naturalny członek bo pochwa sie rozciąga chyba że już nigdy nie chcesz z facetem

Gość chmurkaaaaa
podniecil mnie to go kupilam, banany byly juz nudna ;-) a paluszki to trzy wejda.

ja mogę zdecydowanie odradzić durex rozgrzewający - od pocierania robi się tak gorący że aż parzy :O

Durex fioletowy,w dużej butli. Aczkolwiek z ładnym zapachem to bym polemizowala,nie od tego przecież jest. kajkamajka- na wibratora dobre,ale w normalnym seksie guma by przez to pękła. Poza tym nie wydaje mi się,żeby wprowadzanie kosmetyków do pochwy,ktore nie sa do tego przeznaczone,bylo dobrym pomyslem.