Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonim0017

Trwa archiwizacja danych i porządkowanie, portal jest niedostępny do godziny 41

Polecane posty

hej. Mam problem. od kilku dni jak chce zalaczyc portal www.nasza-klasa.pl, wyskkuje mi cos takiego \' Trwa archiwizacja danych i porządkowanie, portal jest niedostępny do godziny 4:15… \' Cały czas obojetnie o ktorej godzinie mi to wyskakuje.. ;( a zeby wejsc na nk to musze wchodzic poprzez www.nasza-klasa.pl/friends alei tak nie moge na strone glowna wejsc zeby np obejrzec kto dodal nowa fote lub zeby sie dowiedziec kto byl na moim profilu ;/ jest to naprawde denerwujace... nie weim jak zrobic zeby normalnie wejsc na nk. pomozcie !

wjedź na stronę i naciśnij jednocześnie ctrl i f5 jeśli nie pomoże to usuń ciasteczka z przeglądarki

oj dziekuje ci bardzo.. !!! pomogło ;)) a skad wiesz ze tak trzeba bylo zorbic ?

Stare dane (ciasteczka) zapisane w przeglądarce nie aktualizują się bo w większości przeglądarek jest to wyłączone co przyspiesza ładowanie stron (nie są "wczytywane" z serwera co obciąża łącze tylko z dysku twardego co jest znacznie szybsze) a naciśnięcie ctrl i f5 powoduje nadpisanie tych danych

Gość Rodney Mullen Tychy slask
Czyli ja mialem ten sam problem z tym g....m ale wystarczylo mi 15 min do rozwionzania lamigowki. Musicie poszukac w histori gdzie byliscie na swoim profilu np znajomi i tak dalej potem zapisac w ulubionych wylaczyc internet wlaczyc internet i wejsc na strone ktura wzkazaliscie do ulubionych Krok1.-Znalesc strone w histori gdzie byliscie na nk np znajomi Krok2.-Zapisac strone w ulubionych Krok3.-Wylaczyc interent Krok4.-Wloczyc internet Krok5.-Odnalesc stronke w ulubionych Krok6.-Ceszyc sie str Dziekuje

Gość el masa
idio.... ale nowosci!