Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matkaaaa

Mój 16letni syn, kupił sobie bez mojej wiedzy broń palną

Polecane posty

20132015372417726330000001 JACEK RUDA WOŁOSATE 34 38-714 WOŁOSATE UWAGA OSZUST NIE WYSYŁA NIC gdzie-kupic-bron-palna-bez-zezwolenia.com bronpalna@zaufani.com

Gość gość
Minelo 7lat odkad dalas temat na forum..i jak potoczyly sie dalsze losy synusia z gnatem?odp********il ci len pusty łeb,czy moze komus? Szkoda ze wczesniej nie wpadlem na to forum,dzis syneczek wychodzilby by z wiezienia a tobie konczylby sie wyrok w zawieszeniu.

Gość Matkaaaa
Ola Boga, to już 7 lat. Synuś teraz walczy w Syrii, jest jakimś muchadzedinem czy czymś tam :) Mówił że wraca niedługo do kraju zabijać niewierne psy... Chociaż to dziwne bo zawsze lubił zwierzątka :( Pozdrowiona :)

Gość gość
No to masz powod do dumy.......Swoją drogą jak glupi są ludzie ktorzy jadą walczyc za nie swoj kraj...bo w koncu to amerykanskie porachunki,a ze polacy są narodem chcącym (tylko chcącym bo nikt powaznie ich nie traktuje) wszędzie grac 1sze skrzypce to pchają się tam gdzie nikt ich nie che.80%syryjskich tubylcow nie wie gdzie na mapie lezy polska,a z tych 80ciu to ponad polowa nie slyszala nawet o takim kraju.Juz wieksza rozpoznawalnosc polskiego narodu jest posrod plemienia Ashaninka czy Kawahiva

Gość olga7781
Uważam, że przed zakupem jakiejkolwiek broni należy najpierw nauczyć się strzelać, aby nie zrobić sobie krzywdy. Tutaj http://asy-strzelectwa.pl/oferta/nauka-strzelania są namiary na takie kursy. Warto sobie tam zerknąć.

Gość gość
Co do prochu to możemy go posiadać o ile posiadamy bron czarnoprochowa (rozdzielnego ladowania) trudniej z jego kupnem ale można wyrobić kartę posiadacza broni i kupujemy bez problemu.Albo ktoś kto ją ma może na go "odstąpić" i tak to wygląda.

Gość Axl

Broń to nic złego. Każdy Polak powinien co jakiś czas mieć możliwość krótkiego szkolenia w zakresie obsługi i szczelania. Sam osobiście pamiętam jak bałem się broni zanim po raz pierwszy w wojsku dostałem do rąk AK47...coś niesamowitego...