Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfgukgoltrh

Prosze o odpowiedzz

Polecane posty

Gość rfgukgoltrh

czekam na okres juz 56 dni, mialam miec niby po tabletkach reguralny, teraz chce brac tabletki anty. czy jak wezme dzisiaj tabletke bez okresu, to tak go wywolam? wiem ze moga byc skutki uboczne.. powinno sie czekac na okres itp. ale sa one mi bardzo potrzebne :p

Gość rfgukgoltrh
moze ktoras tez tak zrobila? :S

Gość emamciaaaaa
nie mozesz wziac teraz dlatego ze brak okresu moze oznaczac ciaze i mozesz zaszkodzic dziecku na wywolanie okresu bierze sie progesteron nie tabletki anty , pozatym rozregulujesz cykl , jest tez mozliwosc ze jestes w trakcie owulacji i tabletki i tak cie nie zabezpiecza :(

Gość sdfghjkfdgf
nie nie w ciazy nie jestem ;) pomimo ze mam 18 lat to jestem dziewica :p no a chlopak w polsce, jestesmy razem poltora rooku :D i juz myslalam no o.. ale chce wziasc te glupie tabletki :S a na okres wiecznosc nie chce czekac :S czy po tygodniu ich brania bede juz zabezpieczona..?

Gość dakota-dakota
Nie będziesz. Tabletki bierze się od pierwszego lub drugiego dnia okresu, tak zawsze jest napisane w każdej ulotce. Gdyby zabezpieczały po wzięciu w dowolnym momencie, to na pewno by o tym poinformowano i nie pisano, żeby brać od początku okresu. Jesteście razem półtora roku, więc możecie poczekać jeszcze trochę. Swoją drogą, 56 dni to bardzo dużo, najlepiej skonsultuj się z lekarzem, bo może się dziać coś niedobrego!