Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl

moje oceny

Polecane posty

Gość fghjkl

w kl.1LO jestem na siebie wściekla.. 1.J.polski -5,+4,+4,-5,4---> na koniec 4 2.historia:3+,3,-5,4,+3,5,-5 3.WOK:+2,+2,-4,5,5,5-,5,+ 4.matma:1/-4,4,5,=3,5,1,4,-5,5,5 5.fizyka:+2,+1,3-->na koniec 2 6.Chemia:1,5,3,4 7.Biologia:5,5,5 8.Geografia:2,2,-5,5--->na dzien dzisiejszy wystawiona ołowkiem 2 na koniec 9.inform.4,4,5,5,5 10.PO 1,3 Moja mama jest na mnie wściekła..

Gość fghjkl
aaa i z niemca mialam na 1półrocze 4,a teraz mam 3;( z angielskiego tez 3...

Gość OlaJemioła_
:O no i? że to niby sa złe oceny?? dla kogo sie uczysz dla mamy,czy dla siebie?

Gość alalalalalallaa
hahahhahaha

Gość fghjkl
no dobra śmiej sie śmiej.. ale dołuje mnie to,ze tak na mnie rodzice patrzą jakbym sie nie starała.. fakt nie ucze sie ...tylko z tych przedmiotow ktore na maturze chce zdawac to sie staram jak moge ...ale kurcze ciezko tak wyjsc na samych 4 i 5.. ;/ aa tu 2 z fizyki pewnie z gepgrafii zawale przyszly spr. i postawi mi na koniec 2..

Gość fghjkl
z historii akurat nie jestem dobra te oceny to zasługa ściąg i sprytu.. historii nie zdaje nie lubie tego przedmiotu:O tak samo jak chemii,fizyki i geografii... chce zdawac j.niemiecki(jestem w zaawansowanej grupie)ale 3 pewnie mi postawi.. :O,polski,matme,biologie i może WOS,ktory bede miec od przyszlego roku.. ja tez nie wiem co w tych ocenach jest az takiego złego,ale jak widze jej wzrok ii wzdychanie to mnie nerwica bierze:O :(

Gość fghjkl
PO-->przysposobienie obronne.

moja mama za takie oceny padla by na zawal, a kiedy by ja odratowano, to pytalaby sie kto mnie podmienil a pozniej calowala by mnie po nogach ^^