Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby fajnie ale wkurzyłam się2

kto przegiął?

Polecane posty

spieszylismy sie do domu z chlopakiem po imprezie bo miałam wziąć tabletke antykoncepcjną,on mówi że nie możemy jechać gdzies tam bo przeciez nie wzielam tabletek,a ja że no tak nie chce wpasc,na to on że nie stac go na alimenty(taki głupi tekst) a ja że jak kogoś nie stac na alimenty to nie powinien bzykać,a on że jak ktos nie chce miec dziecka to nie rozkłada nóg... miałam focha przez 2 dni kto tu przesadził?

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
nie wiem co powiedzieć...

Gość wujcia
hmmm no nie wiem, co powiedzieć :)

no ja tez nie wiem potem ja sie poryczałam a on ze przeprasza bo czasem jak cos głupio palnie.... teraz sie zastanawiam czy moze spytac go co by było gdybysmy wpadli facet ma 23lata ale taki tekst...przykro mi było

Gość 909
jak suka nie da - pies nie weźmie - proste :)

na nasz pierwszy seks to on czekał ponad rok wiec chyba nie tylko do łóżka wiem ze kocha ale zastanawiam sie czy on tylko tak głupio gada bo faceci tak maja czy cos jest na rzeczy

Gość tja....
moim zdaniem ta wymiana zdań powinna się skończyć na stwierdzeniu faktu, że nie możecie gdzieś jechać bo nie wzięłaś tabletek. a dalej się wzajemnie nakręciliście, z tym że ty zaczęłaś i moim zdaniem pierwsza pojechałaś po bandzie.

wiem że przesadziłam ale kurde jak to powiedziała to poczułam jakby cała odpowiedzialnośc zwalał na mnie

z tymi alimentami to zawsze gada i na temat kolegów i zawsze pojawia sie temat dziecka kolegi czy kogos nieznajomego czy nawet w małżenstwie to zawsze mówi o tych alimentach to taka jego stała gadka

gadanie o alimentach swiadczy o jego podesciu do tematu ojcostwa, jesli zajdziesz z nim w ciąze to przynajmniej wiesz czego mozesz od niego oczekiwać.

Gość oboje przegieliscie
nie planujecie teraz dziecka wiec nie było o czym gadać. A facet mógł zartować z tymi alimentami poza tym może faktycznie nie stać was na dziecko więc stwierdził tylko oczywisty fakt. Natomiast ten jego późniejszy tekst byl nie na miejscu za coś takiego miałaś prawo się obrazić

powtarza ciągle że chce ze mną być 'zawsze' bo jest mu tak dobrze itp ale nie rozumiem dlaczego czasem wyskakuje z tymi alimentami:o troche mnie to boli

kiedyś strasznie go dotknęło jak opowiadał o jakichś idealnych mężach a ja na to że jak takiego znajdę to też będzie fajnie więc jak go tak ruszyło to znaczy że mu zależy

Gość gossu
Po co pytasz, skoro go tak bardzo bronisz?

nie bronię ale nie wiem jak reagować w tego typu sytuacjach tzn jak padnie znowu hasło że nie ma na alimenty co co mam odpowiedzieć żeby dac mu do myślenia?

wiesz co ,jak go poznaąłm to był na NIE jesli chodzi o większośc rzeczy,twierdził ze nie wyobraza sobie żeby musiał pracować ,bo interesują go tylko studia koncerty i musyka,wogóle nie wyobraza sobie jak ludzie moga siedziec 8h w pracy bo to bez sensu,dzieci blee,rodzina blee teraz jest jakby lepiej ,jest pochłonięty pracą,stara sie planowac pewne rzeczy,chocby nasze wakacje i stara sie na studiach,ale czasem jak wypali z takim tekstem to ja nie wiem co o nim myśleć:o

dobra przyznaję macie rację że zaczęłam ale problem tu jest głębszy,jak wyżej w poście napisałam

problem nie jest głębszy. ty mu pojechałaś chamskim tekstem pierwsza, wiec dlaczego bulwersuje cie, ze on tez odpowiedzial tym samym?

Obydwoje przegięliście. A 23letni "facet" to w rzeczywistości jeszcze szczeniak. Przebieg Waszej rozmowy świadczy o tym, że ani do dzieci, ani nawet do seksu nie dojrzeliście, bo każde próbuje postawić na swoim jakbyście mieli po 7 lat.

dobra skopiuję chodzi o to, że jak go poznaąłm to był na NIE jesli chodzi o większośc rzeczy,twierdził ze nie wyobraza sobie żeby musiał pracować ,bo interesują go tylko studia koncerty i muzyka,wogóle nie wyobraza sobie jak ludzie moga siedziec 8h w pracy bo to bez sensu,dzieci blee,rodzina blee teraz jest jakby lepiej ,jest pochłonięty pracą,stara sie planowac pewne rzeczy,chocby nasze wakacje i stara sie na studiach,ale czasem jak wypali z takim tekstem to ja nie wiem co o nim myśleć..