Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_zuzanna89

dylemat, poradzcie mi proszę

Polecane posty

Gość panna_zuzanna89

witam kochane! nie mam kogo sie poradzic wiec pisze tutaj.. od dawna chcialam bardzo zrobic kurs na instruktorke fitness tylko, ze wiekszosc z nich byla organizowana w weekendy a ja studiuje zaocznie wiec wiadomo :/ az znalazlam kurs intensywny trwajacy 2 tyg, zajecia sa w tyg, codziennie http://www.kursyinstruktorskie.edu.pl/fitness_aerobic.htm heh tylko problem jest w tym, ze nigdy nie chodzilam na fitness.. bardzo lubie sport i lubie sie ruszac, chodzilam kiedys na nauke tanca, obecnie jezdze konno, plywam, ostatnio zaczelam biegac. ale bardzo sie boje ze to nie wystarczy.. dzwonilam teraz do tej szkoly i powiedzieli mi, ze na pierwszych zajeciach beda sprawdzali umiejetnosci itp. jesli 'nie bede sie nadawac' to moge kontynuowac kurs ale nie zdam egz.. tak mi powiedziano.. heh no i nie wiem co robic.. czy taki egz jest bardzo trudny? czy sa jakies poprawki, dodam ze jest to egz panstwowy. Prosze bardzo, zeby wypowiedzialy sie jakies trenerki fitness ;] i zeby szczerze mi odpowiedzialy czy moj zapal i ogromna chec wystarcza czy mam sobie odpuscic narazie.. z gory dziekuje i prosze o szybka odpowiedz bo zapisy do 2.06 ;] pozdrawiam, z.

Gość aetrd
Nie mam pojecia czy taki egzamin jest trudny, ale możesz spróbować. Prawdopodobnie mogą się tam znalezc ludzie , którzy studiowali WF lub tacy którzy coś trenowali. Jeżeli cię to interesuje, jesteś wysportowana to powinnaś spróbować. Może się uda. Jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała.

Gość aetrd
Nawet jesli nie zdasz egzaminu to i tak mozesz chodzić na kurs i napewno sie czegoś nauczysz. Zdobedziesz umiejętnosci podciągniesz się w fitnes i mozesz przystąpić do nowego egzaminu lub zapisać się gdzieś indziej. Zdobyte umiejętnosci napewno się przydadzą, tym bardziej ,że chcesz się tym zajmowac.

Gość panna_zuzanna89
tak, masz racje tylko, ze kurs kosztuje 1200 zł.. a dla mnie studentki to ogromna kasa ;] nawet myslalam o pozyczce.. takze bez sensu jak nie zdam.. kasa wyrzucona w bloto.. bo za 2 tyg cwiczenia po prostu to baaaaaaaaaaardzo duzo.. takze kurcze nie wiem :////

Gość ddddffghjhg
zawsze musi byc ten pierwszy raz;-)