Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inka1111

Szukam ochotniczek do współpracy w avonie w malborku i okolicach ktos chetny

Polecane posty

Gość Innesia 26
Piszę tylko dlatego, że jestem entuzjastką Avonu, ale z Białegostoku... :) Powiedz, jak Ci się "lideruje". Zaczynasz dopiero czy masz doświadczenie już? Pozdro.

Gość Innesia 26
temat Ci spada:)

Gość Innesia 26
Wiesz co, ja nie jestem konsultantką, ale całym sercem jestem z Wami;) Aczkolwiek prawdopodobnie niedługo zostane, bo kupuje ogromne ilości kosmetyków. Tylko mysle o tym by jak najszybciej zostać liderem bo ambitna jestem;) I lubie kontakt z ludźmi, psychologię skończyłam.

to napewno sie nadasz:) ogólnie to szybko mozna skoczyc na lidera tylko trzeba miec podejscie:) zachęcam

szkoda że mieszkamy daleko do siebie bo z checia bym z toba współpracowała:)

Gość Innesia 26
Strasznie mnie fascynują te wszystkie Avonowskie "sprawki' :). Tylko mam takie obawy, czy dobrze bedzie mi sie współpracowało z moim liderem, który mnie wprowadzi. Wiesz, na rózne osoby sie trafia. A poza tym, są rózne tez konsultantki, które swoim wizerunkiem i zachowwaniem psuja opinię firmy. I to mnie trochę zraża do współpracy.

Gość Innesia 26
Ale możesz się dzielic ze mną doświadczeniem bo chyba nie jesteśmy konkurencją dla siebie:)

rozumiem cie doskonale mi bardzo podoba sie to co robie chciałabym sie bardziej zaangażować wiec szukam konsultantek umowe na lidera juzbym podpisała we wtorek ale wole poczekac az znajde kogos:)

nie no bez przesady jasne to moze podasz mi swoje gg zawsze mozemy sie kontaktowac:)

Gość Innesia 26
To ci na maila napiszę numer gg

Gość Innesia 26
Coś nie ma narazie ochotniczek od Ciebie z miasta. na Cafe słabo się szuka bo zaraz krytykują Avon

podejrzewam ale trzeba próbować na nk też słabo jesli masz lepsze pomysły to podsuń mi:) ja łapie sie wszystiego