Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

WIECIE CO DZIEWCZYNA Z KLASY MI DZISIAJ POWIEDZIAŁA?!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ona:jak często myjesz głowę ja: ze 2 razy w tygodniu ona: ktoś mi powiedział że raz na 3 tygodnie :O:O:O:O:O:O:O:O ja: kto ci tak powiedział ona: nie ważne kto ja: to zamnij sie i nie rozpowiadaj głupot pewnie ona sama to wymyśliła :O:O:O:O:O:O:O:O:O to jedna z tych z którymi jestem w grupie (od zakończenia roku ):O:O:O dokładniej dziewczyna numer 1,najbardziej złośliwa :O:O:O:O to było wstrętne nie uważacie :O:O:O:O:O:O:O

Gość omghahah
omg tylko 2 razy w tygodniu myjesz glowe ?! pewnie ci chciala delikatnie zwrocic uwage...

tylko :O:O:O:O:O?????????????????????????? mi sie wydaje ze to często :O:O:O i co zaczne myć codziennie i pod koniec dnia będe miała tak tłuste,jakbym nie myła z miesiac :O:O:O:O

Gość no nie dziwie sie
pewnie łojem ci włosy jadą

delikatnie ci powiedziala ze masz tłuste. nie ma nic gorszego niz tłluste włosy .

Gość pitreoiute
bleeee...ja myje co dwa dni, bo i tak mi sie nie chce myc jak cholera...ale 2 razy na tydzień? tak myłam w przedszkolu:O

Gość do z każdym dniem...
Ty to masz mnóstwo zarazy w głowie a nie na głowie ...

wiedziałąm że mnie zjedziecie ale ja myje w niedziele i w środe i wygladaja ok i nic nie śmierdzi(codziennie myje szczotke,raz w tygodniu wyparzam :O:O:o) ona jest po prostu złośliwa,przecież jakbym nie myła 3 tygodnie (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O:O:O)to bym miała skorupe zamiast włosów i smród by był taki że by sie nie dało wytrzymać :O:O:O

Gość 25latekkk
Myjac wlosy codziennie, pozbawiacie je warstwy ochronnej i o wiele szybciej sie przetluszczaja. Jak ktos ma normalne/suche wlosy to 2 razy w tygodniu w zupelnosci wystarcza:O

Gość bojaźń
głupie jesteście. Nie kążdy musi, a może nawet nie powinien myć codziennie. Mojakoleżanka mam tak potwornie suche włosy, że mogłaby ich nie myć tygodniami, jej się łój nie wydziela wcale. Myje bo się kurzą, ale potem wali na nie mnóstwo jakiś balsamów czy czegoś, żeby się nie puszyły. Może własnie autorce topiku tyle wystarcza!

Ja myje wlosy codziennie, zeby zawsze byly swieze i ladnie wygladaly :) Myje je codziennie od wielu, kilkunastu lat. Jak sie myje raz na 3 dni to smierdza jak sie je powacha.

Gość 25latekkk
enamorada,smierdza jak ktos przebywa wsrod palaczy. Moja przyjaciolka myje wlosy co 3/4 dni i jeszcze nigdy nie smierdzialy, wrecz przeciwnie:O

Gość draz malolto oiu
co wy pierdolicie dwa trazy jak umje na tydzien to dobrze.pojebane baby gflupie suki.idiotki tepe,nic niwe myslace tylko o tym jak chlopa do lozka zbawic.na cipie codziennie myjcie.tam gdzie nie trzeba to myjecie. a potem wali sledziami.kto kurwa wie co jemy w tych puszkach.pisze sledz a to pewnie wasze cipska:Dpozdrawiam piekne panie🖐️

ja jak nie myje 5 dni to sa nieprzyjemne :O:O:O:O "Myjac wlosy codziennie, pozbawiacie je warstwy ochronnej i o wiele szybciej sie przetluszczaja. Jak ktos ma normalne/suche wlosy to 2 razy w tygodniu w zupelnosci wystarcza" dokładnie,autorko dzięki :):):):):)

Gość ze debila sa na kafe to wiem
ale powyzsza wypowiedz doskonale to obrazuje

Ale pierniczycie. Jedna laska musi myc codziennie, bo sie przetluszczaja, a drugiej wystraczy dwa azy w tygodniu. Moja dermatolog mi mowila, ze to nie jest dobrze myc codziennie glowe, bo wyplukuje sie naturalna ochrone wlosow, i, wbrew pozorom, przez czeste mycie wlosy sie bardziej przetluszczaja. Myje wlosy 2-3 razy w tygodniu i to w zupelnosci wystarczy, moje wlosy nie przetluszczaja sie szybko.

Dla mnie mycie wlosow jest czescia codziennej higieny. Myje sie cala razem z glowa. No ale kazdy ma inne przyzwyczajenia, oby tylko nie smierdziec.

ja mam cienkie wlosy i odkad pamietam szybko mi sie tluscily wiec myje codziennie. Poza tym, co mi szkodzi, kiedy juz sie kapie umyc tez wlosy

Gość rferfv
Ja się wam tu przyznam że myję głowę raz na 2 tygodnie. Tak raz na 2 tygodnie. Raz na miesiąc ostrzygę się na 0 i głowy myć nie muszę, starcza mi raz na 2 tygodnie