Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eh dziwne to jest

dziwn seks?

Polecane posty

Gość eh dziwne to jest

on ma orgazm bez problemu,jak sie nie widzimy długo to bardzo szybko dochodzi,czasem sie wstrzymuje dla mnie ale ja chocbysmy nie wiem ile to robili nie dochodze:o a jak on chce długo dla mnie to mi sie nie chce juz kochac i mysle kiedy on skonczy albo chce mi sie siku i po zabawie... czy to normalne? dodam że mamy po23lata i uprawiamy seks od pół roku

Albo twój partner nie umie doprowadzić cię do orgazmu albo cierpisz na anaorgazmię - niezdolność do osiągnięcia orgazmu.

Gość eh dziwne to jest
czasem mnie męczy ten seks przez to i mi sie najzwyczajniej nie chce a czasem on pyta dlaczego nie mam ciągle ochoty...

Gość zmień popychacza bo ten
co masz na stanie nie podoba ci się i dupsko

Gość wypalenie erotyczne
Chyba tak

Gość łona
ja tez tak mialam jak ty, 5 lat nie osiagalam orgazmu az do niedawna... uparlam sie i powiedzialam mu wiec robilismy to dluzej a ja sie rowniez przylozylam do tego. podstawa to ty tez musisz miec ochote!

Gość eh dziwne to jest
jak może byc wypalenie jak nawet nie miałam jeszcze orgazmu:p raz miałam ale to oralnie a nie przepadam za oralem

albo poprostu za bardzo napaliłas się na orgazm a to nie jest u kobiet tak hop siup..potrzeba troszkę czasu..a tak sama mogłas sie zblokowac i dupka..tak samo jak z ciaza im bardziej chcesz dziecka tym ciezej zajsc w ciaze..spokojnie..nie naprezaj sie samo przyjdzie..a z tym ze chce ci sie siku pusc tak jakby..jakbys sie miała zsikac,ciekawe co pozniej bedzie:P:>:>

Gość eh dziwne to jest
zastanawiam sie jak mu powiedzieć że potrzebuje dłuższych pieszczot ale nie oralnych ani nie całowania ale po prostu ręką tam,bo chyba to mi sprawia przyjemność

Gość ciassteczko
niech cie liże i łaskocze po łechtaczce :)

Gość ciassteczko
powiedz mu normalnie , wez jego rękę i go poinstruj

Gość eh dziwne to jest
tak bez słów? obawiam się trochę bo mam wrażenie że on mnie tam nie lubi dotykać albo uważa że powinien tylko penisem albo ustami ,a ja rękę wolę

ja wiedziałam jak lubie i powiedziałam,w tym momencie mój mąż jest w stanie zaspokoic mnie w 3 min..paluszek w dupke,cipke do tego drazni guziczek:)mrrr

mój luby zawsze, kiedy jest we mnie, drażni moją łechtaczkę palcami, do tego te pocałunki, jego język błądzący po całym ciele... już za pierwszym razem z nim miałam nieziemski orgazm i tak jest do dzisiaj, przez te pół roku kochania się niemal codziennie chyba tylko 2-3 razy nie miałam orgazmu :) facet musi wiedzieć, jak się do tego zabrać, jeżeli twój nie wie, to sama mu powiedz, co by ci najbardziej sprawiało przyjemność, a jeżeli ty nie wiesz, to pobaw się trochę sama ze sobą, żaden mężczyzna nie jest jasnowidzem i umiejętnie przez kobietę pokierowany, potrafi ją doprowadzić do niezapomnianych uniesień :)

Gość eh dziwne to jest
niby macie rację ale boje sie że jemu wyda sie to nienaturalne czy nawet obrzydliwe bo skoro jego penis mi nie wystarcza to mzoe sie przerazic ze chce jego palce tu i tam:o

jeżeli dwoje ludzi się kocha i uprawia ze sobą seks, to nie ma dla nich nic nienaturalnego - wszystko, co sprawia, że partnerowi jest jak w niebie, jest do wykonania :) a jak jeden z nich czuje niedosyt, bo albo ma opory przed powiedzeniem, czego tak naprawdę by chciał, albo ma opory przed robieniem tego, na co druga strona ma ochotę, to znaczy, że nie powinni ze sobą być. tu nie chodzi o jakieś pokręcone dewiacje, tylko zwykłe dotykanie palcami, jestem pewna, że jeżeli powiesz mu, że tobie to sprawi przyjemność i doprowadzi cię do orgazmu, z chęcią to zrobi :)

Gość eh dziwne to jest
spróbujemy:) tzn ja spróbuje mu to jakoś przekazać

Gość normalka ja od 10 lat nie mam
ahahahah

i tak trzymaj :) i nie, to nie jest normalka. nie wiem, jak mężczyzna może uprawiać z kobietą seks przez 10 lat i nie spytać się, jak by chciała być doprowadzona do orgazmu, albo nie starać się stosować do tego, co mu mówi... smutne :(