Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Legalna_Brunetka

LOREAL CASTING kto farbowal

Polecane posty

LOREAL CASTING mroźny kasztan kto farbowal wlosy tym szamponem koloryzującym? jakie efekty, jesteście zadowolone? czy kolor nie jest zbyt ciemny(czarny)? Ogólnie poszukuje farby, ktora uzyskam ciepły, ciemny brąz z bordowymi refleksami - piszcie jak jakas znacie

zawsze farbuje LOREAL CASTING juz chyba wypróbowałam wszystki odcienie brązu a obecnie trzymam sie odcieniu BRĄZ nie jest czarny i naturalnie wyglada mroźny kasztan tez mialam na glowie ale nie za bardzo mi zlapał prawie nie bylo widac roznicy

nie mogę porownac bo jak napisłam kasztan mi nie złapał a brąz jest naturalny, ciepły farbowałam tez PRALINA daje lekko rudawe refleksy

kiedyś farbowałam czymś co miało bordowe refleksy ale za cholere nie pamietam może winna czerwień z paletty nie sugeruj sie nazwa na ciemnych wlosach wcalnie nie wychodzi czerwony

Gość
ja farbowalam,zale u mnie tylko refleksy widac;p ale szmpon bardzo przyjemny w uzyciu, dobrze sie miesza, rozprowadza, ladnie pachnie a ta odzywka dolaczana jest swietna :)

to po co prosisz o rade jak ktoś ci mówi a ty - nie zaryzykuje no to sorry z reszta winna czerwien to nie to samo co krwawa czerwien \ wino jest bordowe a nie czerwone

mi chodzilo o cos w brazach jednak czerwien moze troche odstraszyc poza tym mam dlugie wlosy i raczej nie licze na to ze w przypadku niefortunnej koloryzacji szybko je obetne

Gość sophiafileof
a jasny bezowy braz ktos z was farbowal jaki wyszedl?:)

dobra nie wazne :) poza tym palette pali wlosy jesli juz cos z tej winnej czerwieni to moze z innej firmy, cos lagodniejszego