Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stkpr

Jestem żołnierzem szukam dziewczyny.

Polecane posty

Gość Stkpr
ide zwalić gruche i spać:) Pa naiwniaczki:P

Gość Stkpr
Niunia dziękuję za wspaniałe podsumowanie;-) A to o waleniu gruchy to oczywiście nie ja pisałem. To najbardziej idiotyczne forum jakie w życiu spotkałem. Pa;)

nie ma za co kochanie ;) - w sumie to forum nie jest takie złe , ale co ty sobie myślisz, że napiszesz jaki z ciebie biedny żołnierzyk i tłum super lasek poleci na mazury ciebie szukać i się zaraz z tobą zaczną umawiać?? No bez przesady

Gość Brdudo
Ja lubie żołnierzy... Mam 27 lat, przystojny...

Gość Jestem żołnierka szukam
Chłopaka, właściwie mężczyzny;-). Mam 30 lat, stopień porucznika, nieudane małżeństwo za soba, nie mam dzieci... Oczywiście chłopak nie musi byc żołnierzem, ale moze tez byc;)

Gość kobietkaa1984
proszę Cię o kontakt żołnierzu, możesz mi bardzo pomóc :)

Gość fhdfhdsfsdaww
fajnie

Gość kobietkaa1984
STKR czy mógłbyś mi pomóc, chciałabym się Ciebie o coś zapytać

Gość valencia17
to ktora sie zglasza?

Gość normalna_dziewczyna
a ja jestem studentką i chętnie poznalabym jakiegoś żołnierza :) po ostatnich przeżyciach ze 'zwyklymi' facetami mam ich dosyc.

Gość Mundurowa gorączka
dopadła kiedyś i mnie. Dzisiaj mam 28 lat, trochę za sobą i wiem z czym te mundury się je;) Nie uogólniam, że wszyscy żołnierze to trepy. Są wśród nich porządni faceci, którzy po prostu są żołnierzami. Lecz fakt faktem, być kobietą zawodowego żołnierza wymaga wiele niezależności, siły ducha i lojalności. Nie jest to łatwe życie, ale czyż miłość nie jest ślepa? :) P.S. Teksty o gruchach to chyba wraz z mundurem odbieracie :-P

Gość Luzikseba
"Kto wiarą żołnierza obdarza, ten wiarę w zamian odbiera. Kto duszę żołnierza szanuje, ten dusze żołnierską w poszanowanie bierze." takie mądre słowa gen. Sosabowskiego, które wiele tłumaczą na temat "NAS" żołnierzy :) swoja drogą jeszcze jestem młody, bynajmniej tak sądzę ale mam nadzieje, że w wieku 26 lat będę miał już drugą połówkę :) tak czy siak bardzo dużo jest stereotypów że żołnierz lubi walić wóde,jest oschły itp W dużej mierze to zależy od tego jaki jest facet nie zwalajmy tego na trudy naszej służby :) pozdrawiam żołnierzy i was drogie panie :)

Gość ja chce żołnierza
moim marzeniem jest poznać żołnierza takiego mmmm masakra nie koniecznie musi zostać moim facetem ale może kumplem :) mam 24 lata :D:D anetka-anetkowska@wp.pl

Gość pajaczek2222267
Nie rozumiem ludzi którzy nie szanują żołnierzy. Ja lubie gdy ktoś ma w życiu jakiś cel, zawsze uważałam ich za niezwykłych i oważnych ludzi, a takich dzisiaj brakuje:) Jeśli chcesz możemy pogadać, jeśli nie pasujemy do siebie to trudno:)

Hej :) Sama chciałam wstąpić do wojska ale życie inaczej się potoczyło, więc za rok będę pielęgniarką :) Bardzo chętnie porozmawiałabym z wojskowym, uwielbiam słuchać o doświadczeniach innych i dzielić się swoimi (u nas na urazówce zawsze się coś dzieje), jeśli masz czas i ochotę się spotkać albo na czacie popisać to daj znać! Pozdrawiam

Gość gość
Cześć nadal szukasz kobiety?

Gość gość
Mam za sobą 2 nieudane związki z żołnierzami... Jeden mnie uderzył drugi miał coś z psychiką i był bardzo nerwowy. Lubię żołnierzy nie za mundur Ale szczególnie tych którzy byli na misji i wiedza co to znaczy i jak to jest. Nie ukrywam że miło było by mieć tak odważnego, inteligentnego i męskiego faceta. Ale mam pytanie czy wszyscy tacy jesteście?

ciekawe jak poszły poszukiwania :) ja bym chętnie porozmawiała

Gość fanka dobrych mężczyzn
ja tez chętnie poznałabym takiego który wyjeżdza na misję,jesli żołnierze chcą być szanowani niech szanują swoje kobiety...dla mnie najwazniejsza jest lojalnosc,uczciwosc,wiernosc no i odwaga,siła...takie cechy powinni posiadać polscy munduro

Gość fanka dobrych mężczyzn
ja tez chętnie poznałabym takiego który wyjeżdza na misję,jesli żołnierze chcą być szanowani niech szanują swoje kobiety...dla mnie najwazniejsza jest lojalnosc,uczciwosc,wiernosc no i odwaga,siła...takie cechy powinni posiadać polscy munduro

Gość gość
Hej, wrzućcie ogłoszenie na www.szuk-szuk.pl. Jest za darmo. Możecie opisać kogo i gdzie szukacie itd. Ktoś się powinien odezwać. Powodzenia

Gość gość24
Szukam chłopaka ,czuje sie samotna,mam 24 lat .... A moze napisz mi maila jezeki chcesz to diabloniewazne@gmail.com pozdrawiam;)

Gość gość
Pan Kapral zainteresowany?

Gość gość
Świetnych ludzi można poznać na partnerdoseksu.pl. Polecam zajrzeć :)

Gość gośćinnie taka jedna a
A ja bym chętnie poznała mundurniaka nie do seksu ale do rozmów po zmroku o niczym i o wszystkim...anna.mc.remsey@vip.onet.pl

Gość gość
a mieliście już okazje zapoznać się ze stroną www.partnerdoseksu.pl ?

Gość gość
jak szukać porządnej dziewczyny to weź się w garść, bo jak pójdziesz na łatwiznę to złapiesz tapeciarę i jeszcze będziesz miał wpadkę z bachorem. Jako facet doradzam Ci normalne dziewczyny. Przez jakiś czas mój kumpel uganiał się za kobietami dla seksu. Potem zmienił zdanie i zachciało mu się stałego związku. Wszystkie fajne dziewczyny przez to jak się prowadził pospieprzały mu gdzie pieprz rośnie. Jak myślisz o związku to weź się prowadź chłopie i uważaj na suki.