Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jusia0405

Moje przyjaciółki sie nienawidzą

Polecane posty

Gość jusia0405

Mam dwie przyjaciółki Dominikę i Kasie poznałam je w 1 klasie ale zaczęłam się z nimi kolegować od 4 kl. , ale jest mały problem bo Kasia i Dominika się nie cierpią to znaczy Dominika jest taka że nie obchodzą ją innych problemy nawet jak teraz miałam wybity palec to nie spytała czy mi pomóc , a Kasia od razu chciała mi pomagać nawet pisała mi w zeszycie.Problem polega na tym że Dominika mieszka blog obok i o wiele częściej z nią wychodzę na dwór , dzisiaj w szkole mieliśmy g.wychowawczą i robiliśmy sobie zdjęcia a my mamy sale techniczną i mamy tam różne noże i widelce itp. i kolega walnol tacą w nos Kasie i prawdo podobnie zostanie jej porządny ślad.Moi koledzy i koleżanki z kl. ciągle się śmieją z Kasi bo jest mała a ja ją bardzo lubię, a dzisiaj jak wracałam z Dominiką ze szkoły do domu to ona mi powiedziała że bardzo dobrze jej tak że Grzesiek ją walnął a ja broniłam Kasi i się pokłóciłam z Doną za bardzo nie wiem co robić proszę pomóżcie bo jak będę się kolegować z Dominiką to ona nawet mi nie pomoże a jak będę się kolegować z Kasią to cała klasa będzie się ze mnie śmiać proszę pomóżcie!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować