Gość jusia0405 Napisano Maj 22, 2009 Mam dwie przyjaciółki Dominikę i Kasie poznałam je w 1 klasie ale zaczęłam się z nimi kolegować od 4 kl. , ale jest mały problem bo Kasia i Dominika się nie cierpią to znaczy Dominika jest taka że nie obchodzą ją innych problemy nawet jak teraz miałam wybity palec to nie spytała czy mi pomóc , a Kasia od razu chciała mi pomagać nawet pisała mi w zeszycie.Problem polega na tym że Dominika mieszka blog obok i o wiele częściej z nią wychodzę na dwór , dzisiaj w szkole mieliśmy g.wychowawczą i robiliśmy sobie zdjęcia a my mamy sale techniczną i mamy tam różne noże i widelce itp. i kolega walnol tacą w nos Kasie i prawdo podobnie zostanie jej porządny ślad.Moi koledzy i koleżanki z kl. ciągle się śmieją z Kasi bo jest mała a ja ją bardzo lubię, a dzisiaj jak wracałam z Dominiką ze szkoły do domu to ona mi powiedziała że bardzo dobrze jej tak że Grzesiek ją walnął a ja broniłam Kasi i się pokłóciłam z Doną za bardzo nie wiem co robić proszę pomóżcie bo jak będę się kolegować z Dominiką to ona nawet mi nie pomoże a jak będę się kolegować z Kasią to cała klasa będzie się ze mnie śmiać proszę pomóżcie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach