Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona.

facet mnie nie chcial i moja samoocena spadla do zero

Polecane posty

Gość zraniona.

i nie wiem co sie dzieje, nigdy tak sie nie czulam:O mimo iz zrobil mi jakas nadzieje na cos wiecej to zwiazal sie z inna a ja czuje sie podle:O

Gość to ja tez cos dodam
a moja samoocena spadla juz 200 metrow pod ziemie...bo kiedy wykaraskalam sie z ostatniego zwiazku z facetem ktory mnie zdradzil,to kolejny( porzadny, ideal, poukladany, przystojny, inteligentny) nic do mnie nie poczul... juz nawet porzadni mnie nie chca:(

Gość zraniona.
w dodatku zawsze mialam powodzenie u facetow uwazalam sie za madra ladne mila dziewczyne znajomosc sie rozkrecala..a pozniej takie cos:O wiem ze to moze sie wydacglupie co teraz napisze ale mam nadzieje ze ktos zrozumie o co mi chodzi pomyslalam sobie wtedy : skoro ma dziewczyne to musi ona byc lepsza ode mnie, chociazby ladniejsza, milsza itd wyobrazalam sobie ze to pewnie 'chodzaca pieknosc" skoro facet jest przystojny...ale nie opisze tutaj jak wygladala:O i tutaj zaczel sie moj problem, skoro facet zwiazal sie z "mniej urodziwa? to jak ja mam sie czuc? poczulam sie gorsza od niej:O:O:O

Gość jak się JEST
zerem to o musiała spaść poniżej....

Gość zraniona.
dzieki:O

Gość dsaasd
nie musisz czuc sie gorsza jest wielu facetow na ziemi .. Jakiegos sobie znajdziesz