Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Co myślicie o policjantach?

Polecane posty

Gość

Którzy łamią prawo.

Gość
Walną niewinnego człowieka palą, trzeba zrobić obdukcję , podać sprawę do sądu.

Gość padaka
a skąd mają wiedzieć, że jest niewinny? pytać każdego zanim mu strzelą? to nie jest łamanie prawa tylko jego zakres obowiązków 😴

Mojemu chłopakowi policjanci podali złe przepisy :D powiedzieli, że jak znajdą w samochodzie skaner nasłuchowy (urządzenie do podsłuchiwania rozmów tel. i służb) to dostaje się upomnienie czy jakoś tak, a jak akurat złapią, jak będzie ustawione na ich kanał, to jest wykroczenie a to wszystko jest nieprawdą, bo podsłuchiwanie jest jak najbardziej legalne, a oni powiedzili tak, żeby ich nie podsłuchiwał :D :D Ciekawe czy takie kłamanie o przepisach przez służby jest zgodne z prawem? :P

Gość
Człowiek nie może czuć się bezpieczny, jak ktoś nie jest agresywny to widać, wczoraj w Sprawie Reportera jacyś policjanci pobili starszego pana, gdy ten wracał do domu.

Gość skok ciśnienia
rany boskie, że też zawód chirurga nie wywołuje takich kontrowersji jak policjant :o cieszcie się, że w stanach nie mieszkacie, gdzie biednych ludzi zabija się paralizatorem za podniesienie ręki. czepiacie się, kurwa, wszystkiego tylko nie siebie 💤

No, ja już nie jestem dzieckiem, żeby patrzec na nich jak na "dobrych panów policjantów". Wiadomo, to tez ludzie i to nie na na najwyższym poziomie morlaności :]

Gość
Szkoda tego Polaka z Kanady, chciał spotkać się z matką, poniosły go nerwy, nie panował nad sobą, skończyło się to tragicznie.