Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeenna

beznadziejny panienski...

Polecane posty

Gość yeenna

ide jutro na beznadziejny wieczor panienski, beznadziejne laski, beznadziejny lokal ( najgorszy we wrocku) ale moja best friend wiec musze :(

Gość o bozesz ty mój
Przesadzasz... wymyśl teraz coś ciekawego bo z każdego gówna można zrobic super imprezke!!

Gość jakie przyjacoilki taki bal..
jakie przyjaciolki takie panienskie...niestety... Niewiem jak to jest u was/z wami...w moim gronie to zawsze kolezanki szykuja panienska impreze,z mloda tylko tr\\ermin sie ustala...mala zrzutka i imprezka jest zawsze boska:)

Gość yeenna
ona nawet nie wie gdzie to bedzie, wiec spadówa , zostałam wykluczona z grona organizatorów bo wyśmiałam lokal kt laski - jej kuzynki wybrały. nie wiesz to nie oceniaj idiotko

ja gdybym szła do najlepszej przyjaciółki, to przede wszystkim miała bym pozytywne nastawienie a z twoim to na pewno impreza bedzie przednia! rusz dupę i pomysl jak rozbujać impre a nie siedzisz i porzytruwasz na forum!

Gość yeenna
beznadziejne jestescie.........mam prawo narzekac jak mi sie podoba i tyle......zajebista bedzie impreza w lokalu w kt obowiązującym strojem jest lateksowy kostium i wiecie co wiem na bank ze JEJ sie tez nei bedzie podobało!

lepszy chyba lateks od garniaka! kobito wez sie ogarnij! idziesz do najlepszej przyjaciólki i to od towarzystwa bedzie zależało czy wieczór sie uda a nie od lokalu!!! nawet w najlepszym lokalu może być lipa jak ekipa nie dopisze! mam nadzieje że szybko schlejesz pałę i dasz dziewczynom spokój a one beda szalały do białego rana!

Gość yeenna
nie rozumiesz ze one wybrały lokal pod siebie??????????? brak słów