Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff

Jak ma facet się ubrać na zapraszanie gości?

Polecane posty

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff

biala koszula ,krawat, garnitur?

Gość że co proszę
a ty jak się ubierasz ????????????????????? mój był w dżinsach i podkoszulku, ja tak samo :) gościom to chyba wszystko jedno....

u nas tak samo ja w dzinsach bluzeczce i tylko butki na obcasiku mąż dzinsy i najwyzej koszulka polo heheh zadne krawaty i garnitury:P

Gość buahahahahaaaa
A jak idę na pocztę wysłać zaproszenie to też mam narzeczonego w garniak wrzucić?? :P

hehe normalnie a jak ma byc ubrany? taaa jasne w granitu go wsadz..ciekawe czy by sie dobrze czuł ...byle czysto ...

Gość ..kigliu
Tak jak na ślub.. co za głupie pytanie... tak jak chce i juz

Gość ja też miałam
my, ubieraliśmy się elegancko. może nie biała koszula zapinana na spinki i krawat, ale jednak koszula, marynarka, dla mnie sukienka.

Moim zdaniem warto się jednak ubrac elegancko. Ostatnio z zaproszeniami chodzil moj chrzestny. Jego narzeczona byla tak odstawiona ze wszystkim doslownie \"szczeka opadala\", zrobione wlosy, piekny, delikatny, podkreslający urode makijaz, sukienka lub elegancka tunika itp U mnie jeszcze zostalo sporo czasu do rozdawania zaproszen ale kiedy juz to nastapi bede sie pewnie starala wyglądac duzo lepiej niz na codzien ( szczegolnie kiedy bedziemy jechac do rodziny narzeczonego, tej z daleka, ktora mnie jeszcze nie zna)

tak jak na codzien. a ze na codzien i tak zawsze dbam o delikatny makijaz i ladne ubrano aczkolwiek dziewczec i wygodne to nic zmieniac nie bede. narzeczony tez spodnie , koszula rozpinana z elementami koloru . na luzie ale ladnie. nie na sztywno bo tego nie lubie:)

hehe dokładnie a czy tunika to jakis strój specjalny? no sory zawsze dbam o siebie i to że założe np tunike do spodni jeans nie oznacza ze jest brzydko i nie pasuje ...a moj maz chodzil tez w spodniach jeans i albo jakims fajnym t-shircie albo w koszuli ale nie takiej jak do garnituru...bez przesady z tym garniturem