Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na pal ona

bezwstydne pragnienia

Polecane posty

Gość na pal ona

jakie sa wasze najwieksze erotyczne pragnienia laseczki?ja wlasnie wrocilam z sesji ogladania red tuba mam niesamowicie mokro w majtkach i mnie naszlo;marze o gwalcie (gwalt na mnie)czy to zdrowe myslenie?chyba mnie za bardzo poniosło...

Gość na pal ona
nikt sie nie wypowie ?nie wierze nie jestescie swiete...

Gość Daamian
Odważna jest ta Twoja fantazja, bardzo, jednak myślę że nie chodzi Ci o gwałt, tylko o spontaniczne porządne bzykanie które ubarwi Twoje życie:)

Gość na pal ona
tak ale sila by mnie wzieto do tego zaslaniajac oczy bym mie mogla widziec i usta bym nie mogla krzyczec.........

Gość Daamian
Czyli fantazja o totalnym zniewoleniu, ja tak czasami robie swojej:D jak jej zatykam usta to sie wije z rozkoszy, brak tlenu podwaja doznania:D

Gość Marzę o tej
pałce

Gość Nogi rozłożone
i wcisnął tego długasa

Gość na pal ona
taki moglby mnie wziasc...na swoj pal....hmm...

Gość szpilka28
Moją największą fantazją jest ostry seks z dwoma murzynami. Marzy mi się że mają bardzo grube penisy które wypełniają mnie do granic moich możliwości. Jeden dochodzi we mnie a drugi w ustach.

Gość sonnie
a mi sie marzy dziki i namietny sex w jakims extramalnym miejscu tak zeby byla adrealina ze ktos moglby nas zobaczec....

Gość dojrzała4
a mnie się marzy seks z synem. delikatny lub ostry sprowokowany z młodym jędrnym cialkiem. wiem ze to chore ale tak mnie to podnieca

Gość kerkóry
Ja jak sonnie: szalona, nieopenowana namiętność i gwałtowny seks w najbardziej nieodpowiedniej sytuacji. Marzę o przymierzalni w sklepie, kiurze, parku, ciemnej bramie. Mocno i bez względu na konsekwencje. Żeby ciekło jej po nogach a przechodnie słyszeli krzyki rozkoszy.

na pal ona- tepa,tepa suka. Naucz sie definicji slow ktorych uzywasz i zastanow sie nad swoja glupota.

Gość heterkka
Marzysz o gwałcie.Obys nigdy nie przekonała sie na własnej skorze co to prawdziwy gwałt.