Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 23, 2009 a miałam się wybrać na święto Saskiej Kępy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość intrygantka wws Napisano Maj 23, 2009 a mialam isc na koncert lady pank ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 23, 2009 Pogoda piękna... w sam raz na czas pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jfhsdjfhjhfjshfjsd Napisano Maj 23, 2009 co wy gadacie u mnie swieci slonce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Maj 23, 2009 A co mnie obchodzi co u ciebie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarztna Cholewa Zalewa Napisano Maj 23, 2009 U mnie burza i fajnie jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żaneta kaleta 0 Napisano Maj 23, 2009 Ale za to możecie czuć sie świeżo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pieprzycie Napisano Maj 23, 2009 u mnie jest ciepło i słonko, kilka chmure, ale wczoraj była burza jak ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha... 0 Napisano Maj 23, 2009 Na Saskiej Kepie swieci slonce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach