Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta-maleńka

poronienie?

Polecane posty

Gość ta-maleńka

Czy to możliwe, że 3 dni po zakończeniu owulacji (podczas której był stosunek, nastąpiło samoistne poronienie jeżeli wystąpiło 2 dniowe krwawienie ze skrzepami? test mi dziś wyszedł negatywny...

Gość ta-maleńka
dodam że odstawiłam tabletki anty z początkiem maja.

Gość ta-maleńka
up up

Gość ta maleńka
eh... czy nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć a przynajmniej doradzić? :(

to ja wyraze oipinie , raczej to nie jest pronienie , raczej jakas anomalia , ale jak Cie boli czy cos idz do ginekologa , bo pronienie to juz powazna sparawa

Gość ta maleńka
rozmawiałam z lekarzem, powiedział mi że może coś było ale "sobie poszło" i powinnam jeszcze za tydzień zrobić test. Anomalia możliwa, w dzien zanim dostałam krwawienia miałam bardzo dużo stresu, w dodatku to odstawienie tabletek i fakt że jestem chora na Hashimoto (tarczyca) sama nie wiem co myśleć...

Gość ta maleńka
stres na tyle mocny że cały dzien miałam biegunkę...

powiem ci tak moja siostra poronila w chyba 1 mc ,byla w szpitalu na czyszczeniu i 3 dni obserwacji , bolal ja przy tym brzuch ... tak ze jak by lekarz by podejrzewal cos powaznego juz bys lezala na odziale polozniczo-ginekologicznym, tak ze glowa do gory :))

[zgłoś do usunięcia] ta maleńka rozmawiałam z lekarzem, powiedział mi że może coś było ale \"sobie poszło\" i powinnam jeszcze za tydzień zrobić test. Anomalia możliwa, w dzien zanim dostałam krwawienia miałam bardzo dużo stresu, w dodatku to odstawienie tabletek i fakt że jestem chora na Hashimoto (tarczyca) sama nie wiem co myśleć... z jakim lekarzem rozmawiałas? z ginekologiem? jesli Ci robił badanie, to by wiedział czy to było poronienie, czy nie

Gość no tak ale
po odstawieniu tabletek i przy Hashimoto to się wszystko już może dziać... nie sądzę, żebyś poroniła. To, że kochaliście się w czasie owulacji wcale nie znaczy, że zaszłaś w ciąże, to wcale nie jest takie łatwe. p.s. Wiesz, że po odstawieniu tabletek zaleca się 6 miesięcy odstępu do rozpoczęcia starań o dziecko? Wtedy organizm może na nowo ustawić sobie swoją gospodarkę hormonalną