Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laaaa

zamawianie w bon prix

Polecane posty

Gość jdhuehfherfher
Osobiście nie radze ci nic zamawiać od nich. Ubrania przypominają szmaty, jakośc materiwałów pozostawia wiele do życzenia bo tylko na zdjeciach wszystko tak pięknie wygląda. Lepiej się pofatygowac i pochodzić samemu po sklepach niż decydowac sie an zakupy na odległość.

Gość aann///
kurde szkoda ze nieprzeczytałam tego wczesniej bo niedawno zamówiłam 2 bluzki :o Zobaczymy jak bedą wygladały. Jak faktycznie bedą takie jak piszesz to po prostu wiecej od nich nic nie zamówie i tyle. Jak je dostane to napisze

Gość //////////////////////
Te ubrania tylko ładnie na zdjęciu wygladają, zamówiłam kilka rzeczy, dokładnie sukienkę, kilka bluzek, bliźniak. Jedynie sukienka była fajna, a reszta to szmaty, które teraz leżą w szafie. A i rozmiary są jakies dziwne u nich, noszę 36-38 i taki rozmiar zamawiałam, wszystko było za duże

Gość uuhuhuhuhhhuuu
Kiedyś zamówiłam sukienkę z bonprix i żałowałam! wywalone pieniądze w błoto! Moze tylko mi tak się trafiło ale też mam wielkie wątpliwości co do jakości materiałów. Zresztą sukienka rozwaliła się po drugim włożeniu jej, po prostu się rozlałza! I 200 zł poszło się j....

Gość laaaa
Ja jeszcze właśnie nic nie zamawiałam z tamtąd i właśnie pytam się was. Jak patrzyłam to ten sklep jest w Łodzi i chyba nigdzie indziej

Gość erwt
a ja zamowilam co prawda bluzki takie koszulowe i wcale nie narzekam. Raz kupilam tez dzinsowe rybaczki i oprocz tego ze troche za duze to sa super. Ale pewnie jak to wszystko-czasami sie trafi a czasem nie. Generalnie zamawiam w miare tanie rzeczy a i jeszcze co mi sie podobalo to golfy bawelniane za 40 zl w sklepie co najmniej 60zl tez z bawelny, tylko w sklepie mozna przymierzyc a tuy nie a zwracac to potem sie nie chce

Gość taka_oonaa
Ja zamawialam kilka razy jakies ubrania w bon pixie, ale jakos nie bylam z tego zadowolona, jak zamawilam bluzke i spodnie to ok, chociaz gatunek materialu i szycie moglo by byc lepsze, ale jak raz zamawialm stroj kapielowy to nigdy wiecej - wygladal zupelnie inaczej jak na zdjeciu, kolor zupelnie i inny i w ogole... od tego czasu jakos mam uraz zeby cokolwiek stamtad zamawiac, szczegolnie ze jakosc tych ubran z bon pirxu nie nalezy do najlepszych...

Gość laaa
czyli jak bluzkę się zamówi to innego koloru się nie dostanie i bluzki są ok?

Gość taka_oona
teoretycznie tak powinno byc, ale z bon prixem to nigdy nic wiadomo, czasem bluzka i kolor wygladaja ladnie na zdjeciu a w rzeczywistosci jak to zamowisz to wyglada to calkiem inaczej, no ale takie ryzyko jak sie zamawia z katalogu...

Gość nie kumam tego
skoro zamowilas bialy, dlaczego mieliby przyslac inny? a rozmiary trzeba brac mniejsze, bo strasznie duze zazwyczaj sa te ubrania, a jakosc bywa rozna, ja zamawailam wiele razy, czasem bylam zadowolona, czasem nie. wole z quelle, ceny wyzsze, ale jakosc tez. ale bon prixu nie odradzam kategorycznie, sama mam kilka super rzeczy od nich, ale czasem tez odsylalam.

Gość erwt
ja bluzki i swetry dostalam dobrego koloru, raz zamowilam tylko kamizelke i co prawda bylo napisane jasnorozowa ale to byl taki dosc nieciekawy wyblakly kolor.Mysle, ze czym prostsze i tansze rzeczy sie zamawia tym mniejsze rozczarowanie.

Gość laaa
ale czy któraś z was zamówiła tą biała bluzkę i jest z niej zadowolona?

Gość mysiaaaa
Witam, ja czasem tez zamawiam cos z bonprixa, jednak nie jestem z niego jakos mega zadowolona... czasem rzeczy ktore sie zamowi sa ok, a czasem nieco roznia sie od tego jak wygladaly na zdjeciu, w szczegolnosci dotyczy to kolorow... ale jesli zamawia sie typowe kolory - bialy, czarny to raczej nie ma obaw co do tego ;) Jesli chodzi o sprzedaz wysylkowa to duzo rzeczy zamowilam tez w quelle - i tu sie nigdy nie rozczarowalam, i jakos rzeczy znacznie lepsza, quelle mogla bym polecic, a co do bonprixa to mialam bym male watpliwosci, ale nie odradzam bo czasem i tu mozna trafic na cos fajnego

a ja zamawialam kiedys spodnie i bluzke i dostalam takie jak chcialam!cieszylam sie z tych rzeczy.teraz juz na mnie nie pasuja bo wtedy bylam mlodsza i drobniejsza.ale bylam z tych rzeczy zadowolona.

Gość fiołkaaa
Ja zamawiam dość często. Kilka rzeczy rzeczywiście odesłałam, bo sie okazały inne niz w opisie, albo po przymiarce źle na mnie leżały. To sie niestety wiąże z dodatkowymi kosztami. Ale mam kilka fajnych żakietów - dobrze uszytych i z dobrego materiału. Poza tym są tam modele, których nie ma w sklepach czy bazarach. Trzeba zamawiać czasem nawet o dwa nr mniejsze bo rozmiary są bardzo zanizone. Ja noszę 36, a zamawiałam 34 i 32. bo reszta na mnie wisi.

Gość laaa
no a ten quelle to po ile jest tam przesyłka i rzeczy są fajne gatunkowo?