Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nielegalna1986

mega dobry samoopalacz

Polecane posty

hej dziewczynki:) poszukuję sprawdzonego samoopalacza (w spraju bądź w kremie,sama nie wiem który lepszy) takiego który: -daje efekt opalonej skóry,a nie żółtej -nie zostawia smug (bo nie mam doświadczenia w nakładaniu;) polecicie mi coś laseczki?:):):)z góry dziękuję:)

astralna poszla na samoopalacze a ja= sie tam produkuje o ciescie...:(

monique:P a wiesz, ze gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść?:)

polecam dobry balsam brązujący - wygląda naturalniej i stopniowo regulujesz efekt opalenizny, na taki jaki chcesz... Johnson jest dobry, ale wszystkie śmierdzą na skórze starymi stopami :O

ale to nie ja założyłam temat tylko ktoś inny:) ja tylko doradzałam:)tak jak Ty

łajdaczko właśnie Lirene to balsam brązujący, naprawdę dobry takich typowych samoopalaczy tez nie polecam bo faktycznie efekt nienaturalny i smród jak cholera:O a Body Arabica pachnie kawą:) zero smrodku samoopalacza

mój jest do jasnej, ale na pewno jest też wersja dla ciemnej:) fajnie utrwala też opaleniznę słoneczną:) nie uczula i ogólnie jestem bardzo zadowolona z niego:)

no to si,bo ja też potrzebuję do jasnej;) a jak radzisz sobie ze smarowaniem dłoni?;) bo nawet jeśli posmaruję górę,to będę musiała umyć palce i zostawię smugi,to mój odwieczny dylemat hehe;D

najpierw smaruję całe ciało, później dokładnie myję ręce a następnie rozprowadzam balsam wierzchem dłoni:)i smug nie mam, ale to przez lata wprawy:P

Gość Samoopalacz
Ja używam soraye bardzo dobre pięknie pachnie nie zostawia smug naprawdę polecam!