Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisimybabe

SUPER TANI SPOSÓB NA ROZJAŚNIENIE WŁOSÓW _W DOMU_! . KOSZT 2 ZŁ !!! 2 TONY !!!!

Polecane posty

Gość sisimybabe

cześć ;) . mam sposób na rozjaśnienie włosów , o conajmniej 2 tony ! farbowałam najpierw farbami z Naturii ---> rude:( ;p , później palette ŚREDNI brąz ---> czarne:(. w koncu farbą z palette do 24 zmyć, bordo - oczywiście nie pokryło, ale "ożywiło" mój kolor. :( co jest potrzebne ? * woda utleniona 3% * proszek do pieczenia lub soda oczyszczona _____________ ja wzielam maly kosmyk wlosow, ucielam go, związalam nitką, i wsadzilam do szklanki z tą miksturą . Zostawilam na całą noc . efekt - rano ze szklanki wyciągnęłam kosmyk JASNOBRĄZOWYCH włosów !, ;) ;) ;) dziś zrobię sobie pasemka:d

a sprawdzałaś w jakim stanie jest ten kosmyk? tzn czy się nie kruszy, nie jest matowy, zniszczony? i jak długo zamierzasz trzymać taką miksturę na włosach?:)

Gość sisimybabe
wyciągnełam kosmyk z tej mikstury i byl mokry , a ze niedawno spaliłam suszarke to mokry kosmyk pociągnełam prostownicą . więc sie rozumie że był matowy. ciekawe jak by był gdyby sam wysechł, ale nie chciałam czekać. w sumie nie były niezwykle zniszczone, patrzylam nawet pod lupą , i strukturą dalej przypominają te wlosy moje na glowie. dobry sposób na nieliczne pasemka albo zmiana koloru pod spodem wlosow, ale to drugie raczej dla nastolatek ;) .

Gość ffffd
sisimybabe odradzam. Ja sobie w młodości rozjaśniłam wlosy wodą utlenioną, fakt, efekt był super, ale później się okazało, że woda wypaliłą mi cebulki włosów, a włosy się pokruszyły.

Gość a niech rozjasnia
a rozjasniaj sobie, namocz glowe w wodzie utlenionej i zostaw na całą noc dziewczyny, nie odradzajcie jej niech sama zobaczy !!!! :) napisz potem jak poszlo ;) a za tydzień opisz stan swoich włosów w nowym slicznym kolorze za 2 zl :)

Gość toż to wypali Ci i wyżre
oraz popali,zniszczy i wykruszy doszczętnie wlosy:o:o:o

Gość eeellllo
kazda z nas jest inna... niektóre mają cieniutkie jak niteczka włosy i popalą je sobie chociażby kapką wody utlenionej, a niektóre mają grube, mocne, silne włosy, coby woda utleniona nie zrobila im krzywdy ... no cóż... kazda inna...

Gość gość
gadacie głupoty! jeśli wasz włos jest silny to , nie ma mowy żeby się pokruszył! jasne jeśi rozjasniacie włosów tylko wodą utlenioną to się nie dziwcie! , ale moim zdaniem, na moich włosach.. które dużo przeszły i nadal są silne nie ma mowy o kruszeniu się... każdy ma inne włosy i każdy to zniesie inaczej