Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hadaja

co odp na pyt jak sobie radzi pani w trudnych sytuacjach?

Polecane posty

Go艣膰 hadaja

Dodam ze nie mam do艣wiadczenia zawodowego takiego , 偶e mia艂am powazne stanowiska. We wtorek ide na rozmowe i nie wiem co bym mia艂a odp gdyby pad艂o takie pytanie?? pom贸偶cie prosze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 powiedz ze gmerasz sobie
paluszkami w muszelce, co cie uspokaja i odstresowuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hadaja
a moze ktos cos napisze sensownego? prosze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kna historia
s艂uchaj, ale to nie mo偶e by膰 tak, 偶e kto艣 Ci powie co masz odpowiedzie膰. To musi by膰 Twoja odpowied藕, tak jak Ty sobie radzisz z problemami. Pomy艣l jak sobie radzisz z problemami w prywatnym 偶yciu a nie w zawodowym (skoro takiego nie masz). Czy analizujesz, czy wprost przeciwnie dzia艂asz od razu, itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hadaja
no szczerze m贸wi膮c to szybko si臋 denerwuje jak co艣 mi nie wychodzi ale tego nie powiem. Hmmm ale staram sie przeanalizowac dan膮 sytuacj臋 i wybrn膮c z niej z najbardziej optymalnym rozwi膮zeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia terenia
powiedz, 偶e mobilizuj膮 ci臋 do znalezienia rozwi膮zania i tak d艂ugo nad nimi pracujesz a偶 przestan膮 by膰 "trudne" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hadaja
nie mia艂am do czynienia z niewiadomo jakimi sytuacjami kt贸re by mi stwarza艂y problem. Je艣li chodzi i zycie codzienne to poprzeklinam sobie troche a jak dojde do siebie to rozwi膮zuje problem. ale takiej prawdy nie napisze:P

Udost臋pnij ten post