Mika121 0 Napisano Maj 23, 2009 Ktore waszym zdaniem najskuteczniejsze? i ktorych wam sie najlepiej uzywa chpdzi o latwosc wykoniania inaczej o rodzaj testu. a ostanio czytajac forum zauwazylam ze juz ktoras z pan mowi ze trafilo sie w tescie ze zrobic sie blado rozowy zamaist bialy, Zastanawia meni ytlko jaki to testy byly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 23, 2009 podnsoze bo meni tociekawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjjjjjj Napisano Maj 23, 2009 no wlaśnie - ja też czytałam że zafarbiał się cały na różowo i też niewiem jaki to był test - ja osobiście lubie płytkowe, nielubie paskowych ale to tylko dlatego że taki jakiś bidny chudy łysy jest a strumieniowego nigdy nierobiłam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinka już jestem 0 Napisano Maj 23, 2009 Ja robiłam quick vue, bardzo dobry i czuły, wykazał mi ciąże 3 dni przed terminem @. A ten co zabarwił się na różowo to czytałam że pre-test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 23, 2009 Ja robilam pre-test i nei narzekam nie bylo zadnych takich rozowych. A te quick slyszalam ze odbre tylko ja ich nigdzie dostac nei moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrób test z krwi Napisano Maj 23, 2009 i będzie pewny na 100 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika121 0 Napisano Maj 23, 2009 tak wiem ale z krwi nie moge bo po pierwsze nie moge nigdzie znalezsc laboratorium gdzie odrazu tzn po godiznei bedzie wynik czy jakos tak. i mam cholerny wstret do igiel zawsze mdleje i to tak na powaznie wiev pobranei mi krwi zazwyczaj zabiera okolo godziny. Ale moze znacie jakies sprawdzone laby w warszawie? i jaki ksozt takiego badani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Maj 23, 2009 ja robilam ptre testy i zcasem mi wychodzila 2 kreska mimo ze ciazy nie bylo ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach