Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w skali 110

Co myślicie, o tym np

Polecane posty

Gość w skali 110

(...)'Pewnie jeżeli mógłbym to kazałbym ci czekać ale tego nie mogę Anka Tobie się spieszy nie mogę ci kazać czekać wiem wiem Chce jednak żebyś była ze mną jak kumpel chce tego w końcu nikt inny nie opiekował się mną tak jak ty' (...) dodam że kochałam tego gościa, nie wytrzymałam i odeszłam - tzw. sytuacja była między nami, sądzę że nie muszę pisać szczegółów a pytam bo ciekawa jestem jakie są Wasze reakcje - w dalszym ciągu maila było coś o tym, że ja mam problem i chcę na nim coś wymusić ... jeśli możecie, piszcie, ciekawa jestem czy to ja jestem nienormalna ... Dzięki!

Gość CIKULIKULIKUBEZLIKU
nic nie myślę, bo mi się nie chce

Gość że nie jesteś zbyt mądra
skoro w ogóle pozwoliłaś komuś takiemu do siebie pisać ... facet Cie wykorzystał a jest tak zadufany w sobie że teraz na odchodnym stwarza dobre wrażenie, przynajmniej tak mu się wydaje :-)

Gość w skali 110
dziękuję, może ktoś jeszcze?

Widocznie chce zebyś na niego czekała....ale jak facet chce zebyś czekała tzn ze teraz pojdzie sie piepszyć z innymi laskami a jak one mu sie znudzą to wróci do Ciebie , bo w koncu Ty bedziesz na niego ciąąąąagke czekała....dobrez zrobiłaś !! dobrez ze go zostawiłaś....zgadzam sie z moja przedmówczynia facet jest strasznie zadyfany w sobie...cholerny egoista

Gość w skali 110
dziękuję i tym razem, prosiłabym jeszcze o opinie

Gość w skali 110
już nikt, dzięki mimo wszytko

Gość co się czepiacie
myślę że koleś jest egzaltowany, pisze niejasno, sam nie wie czego chce i jego psychika jest równei pokrętna jak sposób pisania w sumie szkoda czasu na takiego kolesia

Gość co się czepiacie
facet jak chce być z kimś to po prostu jest, a jak nei wie czego chce i chce mieć koło zapasowe na wypadek jak się nie załapie na lepszy egzemplarz to pisze porkętnie jak Twój znajomy dając cały czas nadzieję na związek jednocześnei trzymając sie na dystans.... fuj wstrętny manipulator robiący komuś wodę z mózgu, doświadczenie mnie nauczyło by nie wierzyć w przesadną uczuciowość mężczyzn, wierzę jedynie w ich interesowność i planowane działania

Gość w skali 110
dziękuję, wychodzi na to że nie jest ze mną tak źle jak sądziłam, dość zdrową zachowałam mimo wszystko umiejętność interpretacji jeśli ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć, będę zobowiązana

Gość jesteś kolejną ofiarą
zwyczajnie, naiwnie wierzyłaś gościowi, który ma cie gdzieś