Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona2222222234

czy jak wasz facet odszedł to też się tak zachowywał?

Polecane posty

Gość porzucona2222222234

spotyka się z inną kobietą juz drugą z rzędu..Co jakis czas dzwoni pogadać...nie ma ochoty się ze mną widzieć...ale kłamie że nie spotyka się z nikim.Sprawdza też i dopytuje czy ja z nikim nie wychodzę jak wychodze to się wścieka ,że nie chce mnie znac i że nie istnieje już dla niego. Prosze go o spotkanie a on w tym czasie idzie z inna ale dzwoni sprawdzić czy znikim nie wyszłam powód dla którego mnie zostawił był błahy i absurdalny. prosze o diagnoze i analize przypadku

Gość siapppjigffghfgh
jakbym czytała o swoim byłym po 3 latach sie roztalismy o głupote,po tyg miał nowa pocieszycilke.ale pisze i dzwoni ze kocha i teskni ale z nia jest cały czas.co za kretyn niech spierdala a ja głupia mislałam ze to ten na całe zycie

Gość porzucona2222222234
mój nawet nie mówi że kocha i tęskni....bo nie chce mnie widzieć...tylko jest straaaaaaasznie zazdrosny i kłamie że nikogo nie ma

Gość przyziemnoscjest cnota
powiedz mu niech sie wali na ryj. skoro cie zostawil to niema juz do ciebie nic. niech sie wscieka jak wychodzisz ale po cholere ty mu sie tylumasczysz? zostawil cie i teraz chce czasem poghadac? zalosne. szykuje sobie u ciebie furtke jakby mu cos z tamtymi laskami nie wyszlo

Gość przyziemnoscjest cnota
sory za literowki ale dzieciak mi wciskal klawiszki

Gość siapppjigffghfgh
no to nawet jak nie mowi ze kocha to wiesz na czym stoisz bo moj probował zrobic mi z mózgu wode..ale sie nie dałam i kazałam spierdlać mimo tego ze kocham a mineły juz 3 mieisace a ja coraz gorzej sieczuje...czasami mysle ze nie dam rady..

Gość ja tylko na chwile
porzucona, ten typ tak ma, jeb***y pies ogrodnika... daj sobie na luz, bo z takim scierwem lepiej sie nie zadawac :-)

Gość ja tylko na chwile
Jeszcze cos napisze, bo az mnie nosi ze zlosci jak czytam o takich pojebusach jak twoj byly! On sie bawi Twoimi uczuciami, jest zaklamany, ma jeszcze na tyle duzo tupetu ze Cie niepokoi. Gdyby mu zalezalo na Tobie, to chcialby sie spotkac, porozmawiac jak dorosly czlowiek - tak wlasnie to wyglada u normalnych ludzi, a nie tak jak on teraz odpier.... :-) Nie odzywaj sie po prostu do niego, to w koncu zrozumie ze nie ma u ciebie juz szans! :)

Gość Jeane Paul
szczególnie podoba mi się wypowiedź SPIKE LEE. robi duuuuże nadzieje, jednak musimy mieć świadomość, że w wielu przypadkach taka zazdrość to forma chorej gry, to nie jest normalne...