Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowy Obserwator

Broszki mutantki

Polecane posty

Gość adfhfgg
nie odpowiada sie pytaniem na pytanie , wiec jak widzialoes kiedys cipeczke na zywo ??? ps. jestem facetem

Gość Nowy Obserwator
gdyby krowa majtki nosiła to bym nie widział, a co chcesz mi pokazac swoja??

Gość Nowy Obserwator
a sory -jestes przecież facetem a ja wziąłem cie za broszke mutantke :P

Gość Aee
Nowy O. - racja,rzeczywiscie mutanty.. Moze nei wszystkie,ale wiekszosc. Obrzydlistwo :O Ciesze sie,ze tak nie mam,bo bym miala kompleks ;p Moja wlasnie jest podobna do tej, chociaz ma mniejsze buleczki' ;] No, ale po pieszczeniu wargi sromowe nabrzmiewaja,moze ta z linku sie tam 'glaskala przed zrobieniem zdjecia. http://www.fotka.sex.pl/profil/lolita175 🖐️ :classic_cool: ;)

Gość Nowy Obserwator
no to jest przesłodka zazdroszcze twojemu facetowi :P ja w sumie nic nie mam przeciw mutantkom tylko przeciw umieszczaniu ich w necie, no ale sa rózne zboczenia

@ Aee fajna :) nabrzmiewają mówisz.. naprawdę? :classic_cool:

Gość Aee
serio serio :D Jakze sie ciesze, ze moge przyczynic sie do zwiekszenia poziomu edukacji seksualnej facetow z kafe :classic_cool: PS Teraz bede spamic tymi emotkami :D 🖐️

Gość MINETAUR
Aee mam nadzieję że nie skonczysz tylko na klikaniu:P

Gość skróciłaś swój do trzech dwóje
222, obrzezana muzułnanko i masz czelność mówić o wargach i pipkach????? :P:P:P:P

wargi i pipko to bardzo wdzieczny temat i chyba nie ma przeciwskazań do swobodnego wypowiadania sie...?

@ minetaur pewnie, choc niektórzy mają z tym problem ;) @ skróciłaś swój do trzech dwóje ...? :D 1) nie jestem obrzezana/y 2) nie jestem muzułmanką/muzułmankiem :D 3) i w ogóle nie jestem kobietą :classic_cool: 4) czelność mi urosła, kiedys taki nie byłem :classic_cool: @ Aee wierzę na słowo :classic_cool: dziękuję za ochocze.. szerzenie kaganka wiedzy :D a spamuj, spamuj... :) :( ;) :D :P :O 😭 🌼 ❤️ 👄 😠 😡 💤 :classic_cool: 🖐️

mutantki a nie mutanty cyprysku:P takie zartobliwe okreslenie na deformacje popromienne zazwyczaj, nikogo sie tutaj nie identyfikuje personalnie wiec o co burza , tY tez masz kompleksy??

Gość gość
ciekawy temat