Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP PODSZYWACZOM

PORADNIK - WALKA Z PODSZYWACZAMI

Polecane posty

Gość STOP PODSZYWACZOM

Napisałem ten poradnik, aby raz na zawsze zakończyć erę panowania podszywaczy na tym forum. Z tego co zauważyłem, jest to bardzo uciążliwy problem, czas więc przełamać pierwsze lody i walczyć z nimi. KTO TO JEST PODSZYWACZ? Podszywacz jest osobą, która chce zdryskryminować i ośmieszyć "oryginały". W 99% przypadkach podszywacze stanowią płeć męską. Najczęściej są to osoby w wieku z przedziału 12-18 lat, które w godzinach popołudniowych nie mają co z sobą zrobić. Podszywaczy da się dość łatwo zdemaskować. JAK ODRÓŻNIĆ PODSZYWACZA OD "ORYGINAŁA"? - Podszywacz najczęściej używa uśmieszków (gdy "oryginał" zazwyczaj nie używa). - Podszywacz, gdy chce kogoś ośmieszyć, często dopisuje w pod wpisem "oryginała" tekst w stylu: "dodam, że (...)". - Podszywacz często wtrąca się w dyskusję, między "oryginałem" a resztą, ewentualnie wpisuje się w przedziale czasowym do 30 minut od wpisu oryginała. - Podszywacze najczęściej wpisują się w godzinach popołudniowych (gdzieś od 14:00, 15:00) i wieczornych (czasami próbują wcześnie rano), ale szczególne nasilenie jest w godzinach 19:00-21:00. - W 70% przypadków podszywacza da się zdemaskować za pierwszym razem, gdyż stylistyka jego postu jest znacznie różniąca się od "oryginału" i w dodatku na oko widać, że są to z reguły złośliwe i ośmieszające wpisy. JAK WALCZYĆ Z PODSZYWACZAMI? - Jeżeli chcesz założyć swój pierwszy wątek lub wpisać się do istniejącego, ZAŁÓŻ KONTO. Gwarantuję, że ten zabieg zajmuje tylko kilkanaście sekund a masz niemal 100% gwarancję, że nikt się pod Ciebie nie podszyje. Warto przy tym zwrócić uwagę na fakt, że lepiej to zrobić jak najszybciej (jeżeli już piszesz pomarańczowym pseudonimem), gdyż podszywacz może założyć konto za Ciebie (o takim samym pseudonimie jak twój) i wpisywać się z tego konta, podawać się za ciebie. Więc nie czekaj i ZAŁÓŻ KONTO!!! - Jeżeli ewidentnie widzisz, że wpis jest dziełem podszywacza, REAGUJ, ZGŁOŚ TO!!! Dzięki temu unikniesz niepotrzebnych pomówień i nieporozumień a i wątek nie będzie już tak zaśmiecony. OSOBISTE UWAGI: Mam nadzieję, że ten krótki poradnik pomoże w jakimś stopniu walczyć z podszywaczami, albowiem najważniejszą rzeczą jest uświadomienie forumowiczów, na jaką wielką skalę istnieje ten problem. Spodziewam się w tym temacie podszywaczy, dlatego, zanim tu ktokolwiek napisze, niech ZAREJESTRUJE SWÓJ NICK. Ostrzegam, że posty nie na temat i podszywaczy będę natychmiast, albo i jeszcze szybciej zgłaszał. Być może niektórzy podszywacze okażą się cwani i korzystając z tego poradnika będą unikać cech, które tu opisałem, ale i tak zdecydowana większość podszywaczy nie będzie zwracała uwagi na taki temat a przynajmniej nie będzie go czytać, bo jest długi. To na tyle. Pozdrawiam.

Gość w imieniu podszywaczy kafe
jakoś nie widac zainteresowania twoim \"dziełem\" :P

Gość STOP PODSZYWACZOM.
Lubię wygryzać rodzynki z winorośli mojego taty...

Gość w imieniu podszywaczy kafe
tia, człowiek zlitował się nad autorem topiku i zaraz topik ozył :P

Gość ale potszyfacze
som faaaajni 😭

Gość STOP PODSZYWACZOM.
Sam pod siebie sie podszywam. Juz nie wiem kim jestem orginalem czy podeszwa...

Gość ale potszyfacze
a co to kuźwa, tańce na lodzie, zeby oceniać?:O :P

Gość STOP PODSZYWACZOM.
Wcale się sam pod siebie nie podszywam, jakiś podszywacz się podemnie podszył i podszywa się w moim imieniu pod kogoś

Gość tance na lodzie sie skonczyly
😭

Gość jedna podszywka ORGINAL
ej mylisz się, ja jestem dziewczyną! mam kilka czarnych nicków, cczasem piszę poważnie czasem prowokacje, a podszywy obowiązkowo kilka razy dziennie, dodam że mam 20 lat i studiuję :) więc zmień profil podszywacza