Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellaella9

czy wasz facet porownuje was do waszej matki??/

Polecane posty

Gość ellaella9

czwasz facet tez wam mowi ze zeby zapobiec byciu gruba tak jak wasz matka to trzeba juz teraz zaczac uprawiac sport zeby pozniej organizm latwej mogl zrzucic kilogramy? ja nie jestem gruba ale moj facet sie obawia ze bede jak moja mama a mowi ze tego by nie zniosl no i wymysla mi co powinnam robic, ze biegac, robic brzuszki i co jesc, a jak np czase mi troche gdzies cos urosnie np brzuch lekko przytyje (skore na brzuchu mam cienka i brzuch plaski ale teraz ta skora jest troche grubsza ale brzuch nadal plaski) no to wtedy dostaje histerii ze bede jak moja matka

Gość ellaella9
nkt mi nic nie odpowie?

Gość moja konkubina porownuje mnie
do swojego ojca....

Gość bdfjytj
no mój mi kiedyś tak gadał że ma nadzieje że nie bedę taka gruba jak moja mama ale ona urodziła 4 dzieci, i ma już 51 lat po 30 muz metabolizm sie zmienia a ja mam dopiero 22

Gość Carla Bruni--
nie porównuje.dostałby po głowie jakby tak robił. Ma mnie kochać bez wyjatków - w moim interesie jest dbać o siebie i swoja figure, a nie jego. zreszta mam szczuplutka mame:)

Gość qwedsa
moj mnie ciagle porownuje. nawet jak cos gotuje..to jest tekst..ZE JEGO MAMA TO TAK ROBI A TAK NI ROBI. ze to i to bedzie lepiej smakowac bo jego mama tak robi i jemu smakuje...wQ mnie to strasznie