Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

Kiedy facet normalnie dorasta?

Polecane posty

Wydaje mi sie ze po 21 roku zycia chociaz moj tego nie rozumie, czasem zachowuje sie jak dzieciątko natomiast ja jestem wredna mówie to co myśle no i jak mu powiem ze zachowuje sie jak małolat to sie obraża.. ;| powiedzcie prawde jak to jest z tym dojrzewaniem ;> kobiety dorastają predzej niz mezczyzni.. :/ czemu on tego nie potrafi zrozumiec ??!!

Gość kochankamalanka123
"Mężczyzna dojrzewa piątego roku życia, potem już tylko rośnie". Wiele prawdy jest w tym przysłowiu, oj wiele...

kochankamalanka123 \"Mężczyzna dojrzewa piątego roku życia, potem już tylko rośnie\". Wiele prawdy jest w tym przysłowiu, oj wiele... Zgadzam się z tym w zupełności :-P

Gość .m.m.
mój ma 38 lat (jest sporo starszy) i przewaznie to ja sie doroslej zachowuje chociaz sie czesciej na niego denerwuje, ale on ma czasem takie zagrania ze mam ochote mu z buta zajeebac i go rzucic bo nie chce mi sie wierzyc w to ze mimo takiej dozałosci ma rozumowanie 20 latka :O

Gość wielu z nich nie dorasta wcale
mam takiego dzieciaka w domu :O :O .Mam też 6 letniego syna ,który przewyzsza swego ojca rozwojem o caałe niebo 😡

Gość wituś-sprytuś
nigdy

Gość fgde
a dobrze robisz loda ?

Gość michal1991r.
czytajac komentarze widzę zflustrowane kobiety, a odpowiedzcie mi na jedno pytanie, czy zamiast tych 'nie dorosłych' facetów wolały byście mężczyznę, który jest dojzały, uporządkowany każdą decyzję podejmuje jak na dojżałego faceta przystało... i wiecie co to jest częściowy opsi pantofla takiego domowego faceta który poddał się jurysdykcji kobiety a potem się dziwicie, kim jest ten mężczyzna nie takiego poślubiłam. Właśnie to zachowanie takie trochę dzikie nieuporządkowane to właśnie to was w nas przycąga, to nieokrzesanie, chęć przygody... nie chcecie mieć nudnego poukładanego życia, o niee... Pozdrawiam Michał ;s