Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaaayyyyyy

czy podoba sie wam ten dresik?prosze o opinie

Polecane posty

przegięcie niezłe. ale w końcu były już trampki na szpilkach, to teraz może być i satynowa piżama przerobiona na dres.

Gość paulaaaayyyyyy
no kurwa akurat nie jestem ale kocham kolorek rożówy, poza tym nie lubie byc ubrana tak powaznie jak stare baby ktore widza tylko szary, czarny ew.bualy i beż . poza tym o co wam chodzi takie kolorki jak róż , zielen czy zolty sa hitem tego lata

Gość semen - lemoniada
skoro kurrwą nie jesteś, to czemu chcesz jak kurrwa wyglądać?

Gość maturaaaa19900
jeszcze nie widzialem zeby dziwka byla ubrana w dresy...,alw wy jestescie durne i zawistne, dziewczyna ma swoj styl .nie chce byc szara myszka jak wy !!!!!kolor super i materila tez, poza tym taka jest moda teraz, kto chce ladnie i seksownie wygladac musi byc modny......a co do was drogie panie ...jestem ciekawy jak wy sie ubieracie?poza tym najlepiej niech sie wypowiadaja osoby mlode, bo napewno takiego szałowego dresu nie kupuje stara baba po 30sttce.tylko jakas mloda nastka

Wygląda troszkę tandetnie... Ale góra jest całkiem ładna...ta czarna oczywiście... Chociaż troszkę za błyszczący ten komplecik...^^

Gość paulaaaayyyyyy
no kurwa nie jestem, co lepsze jestem dziewica...poza tym nie musze chodzic w tym komplecie do spodni biala bluzka albo do tej bluzy inne spodnie ...napewno nie bede miala odkrytego brzucha.....wiec w czym problem?????wy to chyba dziwki nie widzialyscie.....mają odkryte pizdy i najczesciej sa w majtkach samych... wiem bo na trasie po ktorej jade do szkoly spotykaja mnie takie widoki,....

Gość czyli wynika z tego
ze przywilejem nastek jast brak gustu i tandetne rzeczy ,ale to własnie widac na ulicy ,kicz ,kicz ,kicz poprzetykany taniocha

Gość paulaaaayyyyyy
no tak najlepiej chodzic w jakis grubych czarnych spodnicach.....albo od razu w worku na ziemniaki

Ale kicz z "klasą" jest super! Rokoko to kicz, ale kicz piękny! >:[ [Do autorki tego tematu: Sama zadecyduj, czy chcesz kupić ten dresik, bo ludzie na tym forum są raczej zawistni i niewyżyci, dlatego muszą przebywać tutaj i dręczyć bogu ducha winne dziewczyny...]

Gość no i co autorko
nikt ci nie kaze chodzic w worku na ziemniaki, ale jak chcesz to prosze bardzo :P ja swiecace cos, do ktorego dalas link jest o b r z y d l i w e !!! do sprzatania bym tego nie zalozyla. jak juz koniecznie chcesz dres to wez jakis normalny, a nie koorewsko sie mieniacy... np taki http://www.allegro.pl/item632017574_redial_rewelacyjny_dresik_letni_niebieski_s.html

Gość nocny kwiat miłości
jeśli ta pani jest dołączona to tego dresiku to oddam wszystko co mam.

Gość paulaaaayyyyyy
no w koncu wypowiada sie facet a nie jakas zazdrosna stara baba i do tego zawistna..... zaraz im sie kojarzy z dziwkami...ale kto widzial dziwke w dresie??????hahhahahah tak im sie nie podoba takie brzydkie a pol polski zapierdala w rozowym haahahah

Gość paulaaaayyyyyy
no w koncu wypowiada sie facet a nie jakas zazdrosna stara baba i do tego zawistna..... zaraz im sie kojarzy z dzi**ami...ale kto widzial dziwke w dresie??????hahhahahah tak im sie nie podoba takie brzydkie a pol polski zapie**ala w rozowym haahahah

Gość paulaaaayyyyyy
no w koncu wypowiada sie facet a nie jakas zazdrosna stara baba i do tego zawistna..... zaraz im sie kojarzy z dzi**ami...ale kto widzial dziwke w dresie??????hahhahahah tak im sie nie podoba takie brzydkie a pol polski zapie**ala w rozowym haahahah

Gość swietny jest
wy jestescie po prostu zazdrosne ze dziewczyna ma odpowiednia figure zeby zalozyc cos takiego, no ale czego mozna sie spodziewac po starych babach ktore zamiast spedzic wieczor z mezem siedza na forum ;/ wg mnie ten dresik jest sliczny, i sama bym go kupila gdyby nie chwilowy brak gotowki ;//

Gość paulaaaayyyyyy
mowisz powaznie???no wlasnie wszystkim sie kojarzy ze strojem dziwki...no ale ja jeszcze diwki w dresie nie widzialam..tez mysle ze wypowiaaja sie stare baby lub jakies cichodajki bez gustu:)

Gość ajczikiajcziki
no pewnie ze tak, szczeze mowiac ja tez nie widzialam nigdy dziwki w dresie ;)

Gość swietny jest
hahah dokladnie ;)

Gość swietny jest
uwazam ze puki jestesmy mlode to mozemy sobie pozwalac na takie rzeczy, przeciez n ie bedziemy sie ubierac w garsonki jak stare baby ;)

Gość swietny jest
aaaaaaa! wyjebiste sa te spodnie1!!! swietne bylyby w wersji bialej!

Gość swietny jest
a tak w ogole to sliczna modelka!

Gość paulaaaayyyyyy
dokladnie...najlepiej jak sie wypowiadaja osoby mlode...bo przeciez stara baba nie zalozy nic rozowego....ale swoje trzy grosze musi wrzucic ze tak to dziwki chodza ubrane...jestem ciekawa jak sie ubieraja i prowadza coreczki takin bab???haahahahahahah cichodajki mamusi hahahaahah......poza tym byc dziwka a wygladac jak dziwka to roznica...niech pilnuja swoich coreczek co niewiadomo co robia w galeriach hahaahahahahah

Gość paulaaaayyyyyy
w wersij bialej tez sa moge ci poszukac jak chcesz???