Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikeila

Smsy i połączenia z Finlandii

Polecane posty

czy ktoś orientuje się czy można wysłać smsa z Finlandii albo zadzwnić do Polski bez aktywowanego roamingu? BArdzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.

Gość Lasse
Tiloissamme mahdollista myös polttarihuoneen vuokraus. Katso myös kuvagalleriamme , josta voit ihailla esiintyjiämme. Keikoille voit tilata esiintyjiä, joiden kuvat näkyvät täällä. Allaolevilla yhteystiedoilla löydät luoksemme.

bardzo prosze o odpowiedz wyjeżdzam już o 19 a nie mogę znaleźć kodu żeby aktywować tę usługę czy bez niej można się skontaktować z kim ś za granicą?

proszę o szybką odpowiedz bardzo mi zalezy już neidługo wyjeżdzam nie znajdę tego głupiego kodu

Gość Lasse
naucz się - moi i kiitos

dowiem się czy jeżeli nie wezmę tego roamingu to będą mogli do mnie zadzwonić rodzice kiedy bede w finlandii a oni w polsce?

Gość Lasse
nie będą mogli, ani zadzwonić ani wysłać sms'a. Zostaje skype :)

Gość Lasse
tak, albo karta sonera

jeśli jesteś jeszcze w polsce to zadzwoń do operatora u ktorego masz numer i poproś o załączeń lub idz do punktu sprzedaży załączenie roamingu nastapi w tym samy dniu jeśli masz tel na karte nie trzeba nic uaktywniać bo tam już jest aktywne

brak roamingu to brak jakiegokolwiek zasiegu telefon jest bezuzyteczny ! tylko alarmowe nic wiecej ani ty do rodzicow ani oni do ciebie....