Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millionmiles

Pytanie do kafeteryjnych imitacji facetów

Polecane posty

Gość millionmiles

Kiedy sie ostatnio biliście? :D Pewnie wystarczy tupnąć nogą i uciekacie jak zające.

Tak o rację to dawno, no cóż... Nie przeczę, że od roku unikam jak ognia. Zgarnąłem wtedy ostry wpierdol(łysi w przewadze) :] ale tak na rękawice to się czasem zdarzy jakiś sparing ;)

Gość millionmiles
oczywiście że to miernik męskości. Muszę mieć pewność, że jak mi głupoty przyjdą do głowy, to facet stanie na wysokości zadania i mi wpierdoli żebym się uspokoiła a nie weźmie rozwód i rozbije rodzinę

Gość kjhgfdsrf
Bić to się chyba jeszcze nie biłem. A to jest jakaś nowa forma onanizmu to całe bicie się? Ale jakoś nigdy mnie ból nie podniecał więc nie sądzę żeby mi się spodobało bicie się.

A mi kabel USB, szczerze powiedziawszy brzmi jakbyś się bronił. Jaki by to miernik męskości nie był, osoba zakładająca temat chce nim coś sobie udowodnić. Niech udowadnia :]

NIegdy , jak coś to szarpanie sie :classic_cool: Od czego mam faceta ?:classic_cool:

Gość kjhgfdsrf
Natomiast jeśli chodzi o bicie się z kimś to się biłem 4 lata temu, zaraz po egzaminie maturalnym.

Gość po prostu nie macie jaj

Gość sieroty jedne

Gość coraz więcej ciot się rodzi
zniewieściałe to takie, delikatne, nieśmiałe, wiersze czytaja, modą się interesują, gotowac tez potrafią i lubią, oczywiście ploty - ploty to ich rozrywka, a w damskim towarzystwie czują sie lepiej niż w męskim :).......zawsze też siedzą z nogą na nogę, uwielbiają slodycze i kawusie wacki zaś mają małe i miękkie :P jednym zdaniem: udzkość zmierza ku samozagładzie 🖐️