Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mollyszczera

UWAGA NA TURKOW

Polecane posty

Gość ludzie co wy mówicie
I jeszcze powiem wam, że pytałam jednego obcokrajowca, czy to prawda, że w jego kraju uważa się Polki za łatwe. Powiedział, że tak, ale taką opinię mają wszystkie kobiety z post-komunistycznych wschodnioeuropejskich krajów. Mówię wam, chodzi o biedę, kobiety chciały się wyrwać do lepszego życia z tej polskiej komunistycznej beznadzieji i próbowały złapać faceta z zachodu. A oni to w chamski sposób wykorzystywali, mamili te kobiety, brali do łóżek wmawiając, że to wielka miłość, że się z nimi ożenią, wezmą je do swojego kraju. Mnie nie brzydzą łatwe Polki, ale ci faceci, którzy w bezwzględny sposób wykorzystywali biedę i ciężkie życie tych kobiet i jeszcze się tym chwalili.

Gość bonavoxa
\"dobrze moge miec nawet i 1cm, i moge byc maly i lysy i garbaty do tego... gdybym mial kasy jak lodu to bym sobie nie jedna glupia cipe znalazl bo glupie cipy maja w glowie siano:)\" Wlasnie tak jest , sama jestem kobietą i nie znoszę tanich dziwek, które jeszcze sa mniej rozgarnięte bo nie biora za to kasy!!! Tez widze co sie dzieje na ulicach-żenada! Nie jestem sfrustrowana, mam męża, dobrze wyglądam i za nic nie chce mieć córki, bo w dzisiejszym swiecie...

Gość tak sobie czytam....
" nawet namadrzejsza i najsprytniejsza laska traci przy nich rozum.. " to cos slabo u "lasek" z rozumem i sprytem jest :D

Gość też radze nanich uważac
I nie chodzi tylko o to , ze przelecą i zostawia , to jeszcze nie jest najgorsze. Gorsze jest to , najpierw zauroczą , potem traktują coraz gorzej , a gdy dziewczyna sięga po rozum do głowy i chce sie rozstac - szantażuja i zatruwają zycie. Znam takie przypadki. Więc radze przemyslec wszelkie kontakty z nimi

Dziewczyny nie pakujcie się w to! Ja naiwna idiotka zakochałam sie w Turku. Dzwonił, mowil, że kocha, slał sms-y. Tyle czytalam o "przygodach sexualnych za granicą" myślalam, że mnie to nie dotyczy. Ale tylko potwierdziłam stereotym Polki - dziwki za granicą. Choć myslalam, że to cos poważnego. Przez przypadek dowiedzialam się, że takich jak ja on ma na pęczki. Chodzi mu tylko o sex, kasę i uznanie kolegów. Hayrettin Koldas- znacie? Jeśli tak - to wspolczuję, jak nie - to ostszegam

Gość Szmalacha15
niektórzy Turcy sa ładnie i milutcy,,,,,,,, tylko niestety lecą na wszystko co się rusza:) jak jestem tam to śmiac mi się chc e trochę z tych tłumów kobiet, które w swoich krajak uważane są za nieatrakcyjne a tam za Misski uchodzą. problem jest taki , że nie mają one doświadczenia z facetami i dosc łatwo je " wyrwać":) Cóż powiem......... człowiek uczy się na błędach;)

Hayrettin Koldas? Ja znam! Mily, czarujący, uprzejmy. Z calego Sun Club chyba najlepiej po angielsku mowił. Przez cale wakacje dzwonil codziennie, pisał, ze kocha i tęskni. jak tylko wakacje sie skończyły zerwał kontakt. Potem sie dowiedziałam, że to tylko taka zabawa dla tych kolesi. Rozkoc... w sobie jak najwięcej dziewczyn, a potem chwala sie przed kolegami ile smsow i telefonow dostaja - wygrywa ten ktory zaliczyl jak najwięcej. Dla niego to tylko zabawa, dla mnie złamane serce i przeświadczenie, ze jestem tania dziwka. Spałaś z nim? Kiedy sie spotykaliście? Ja w pierwszej polowie lipca.

Gość MLOCIU
turas to turas i nic ich nie zmieni to tak jak majkel jackson, z czarnego chcial sie zmienic w bialasa i gowno wyszlo. spedzilem w turcji kilka ladnych lat i nauczylem sie tego ze na kazdym kroku, kiedy robi sie interes z turkiem to nalezy wiedziec, ze bedzie staral sie on zedrzec z Ciebie jak najwiecej kasy. nawet jesli idziesz do sklepu spozywczego, co do turczynek to sie puszczaja tak samo jak kazde inne tylko ludzie o tym nie mowia. to tak samo jak uwazaja siebie za bardzo czystych bo uzywaja po jedzeniu chusteczek odswiezajacych, a dupsko zamiast papieru wycieraja reka i chlustaja woda :D co do ich zachowania do dziewczyn to jest tragiczne, generalnie spedzaja za duzo czasu z facetami i kiedy maja kobiete to sami nie wiedza jak za to sie zabrac, wiec co uzywaja tam chyba mózgu??tzn instynktu i traktuja kobiety chyba jak swoich kolegow, pierd*la jakies tam slowka w stylu "i love u, you are the one" and bla bla bla. oni szukaja kobiet bo im islam zabrania sexu przed slubem, a jakby sasiedzi sie dowiedzieli ze robia to przed - nie daj boze :D no coz w sumie to nie ma sie co dziwic, narod ktory w 20 wieku nauczyl sie alfabetu, wiec co oni maja w glowach. sam turek powiedzial mi ze nie maja zadnych slawnych pisarzy, malarzy etc. robia same dywany, wiec ich kultura zyciowa jest nijaka...wiec konkluzja na sam koniec jest nastepujaca: gowno śmierdzi i nic tego nie zmieni, wiec nie ufajcie turasom!!ale jest jeden pozytyw: 1% ze 100% pozanych turkow jest inny od tego co wszyscy wiedza o tych smierdzacych arabach. pozdrawiam.

Gość Sroka123456
Masz racje, tego nie da sie pomieszac , ja mowie tak jak z Araba nie da sie zrobic Europejczyka, tak z Europejczyka nie da zrobi sie Araba. To glosne, normalnie Turek zna tylko dziewice i zone pozatym nic , albo kobiety lekkich obyczajow.

Gość gość
Turcy bardziej szanują kobiety od Polaków! Każdy Turek to dżentelmen Autorka kłamie bo Turek jej odmówił.

Gość gość
Ja dalam sie nabrac Arabowi... :(

Gość gość
Niemki i Szwedki ich lubią bo są urodziwi trzeba przyznać ale w tych czarnych głowach poziom iq już mają niski :-)

Gość gość
I ciekawe co czują te panie z portali powyższych jak się dowiedzą że są 78 Polką wydymaną (fizycznie i uczuciowo) przez Mehmeta X czy Osmana Y ....Czy nie czują do siebie wstrętu ? No i czy po przykrym przebudzeniu od razu udadzą się do najbliższej przychodni wenerologicznej .

Gość gość
Jak trzeba być zdesperowaną żeby się dać uwieść takiemu... Gdzie wy macie głowy. Byliśmy z mężem w popularnych turystycznie krajach arabskich w każdym jak się tylko pokazałam sama ale o dziwo nie tylko to były uśmieszki próby złapania kontaktu ..... i co widzieli we mnie swoją drugą połówkę ..... hmmmm nie po prostu szukali łatwej i naiwnej. Co Wy sobie myślałyście że będzie wielkie love ? Wymieniacie jakiegoś c**atego po nazwisku co myślicie że jeden taki jest tym hotelu a reszta to przykłady uczciwości ha ha ha

Gość gość
W kulturze muzułmańskiej tylko Arabka jest czegoś warta. Raz, że przyzwyczajeni są do męskiego towarzystwa, a dostęp do kobiet mają utrudniony, to nie dziwcie się, że reagują jak psy na kobietę w stroju plażowym, a w dodatku blondynkę...

zgadzam się trzba uważać mordowali nas przed 100 laty i donato są a my nadal nie

zgadzam się trzba uważać mordowali nas przed 100 laty i donato są a my nadal nie

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam