Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyuzdana żoneczka

jak rozpalic 30letniego, zmeczonego meża?

Polecane posty

Gość wyuzdana żoneczka

mam 22 lata, on 30.pracuje calymi dniami, wraca skonany.ostatnio zar naszego seksu jakby przygasl, nie robimy tego juz codziennie, jest mniej dziko i raz na wieczor, a nie jak kiedys-codziennie kilka razy... zastanawiam sie jak obudzic w nim demona,ktorego pokochalam---i wopadlam na pewien pomysl, ale sie waham...mam nadzieje ze wypowiecie sie czy warto zaryzykowac, czy dac sobie z tym spokoj... otoz pomyslalam o tym, by w seksi ciusdzkach wieczorem zaprezentowac cos w rodzaju erotycznego show (na szczescie mam warunki, poki co:)-a więc lubieżny taniec, piesczoty, masturbacja....i zachecić go do tego, by sam sie z sobą zabawil, patrzac na mnie...chcialabym zobaczyc go w akcji, podnieca mnie to...i moglabym dac dobry popis...ale nie wiem, czy takie rzeczy podobaja sie facetom w tym wieku...on jest moim pierewszym i nie mam zbyt wielu doswiadczen--tzn.znam tylko jego:)poreadzcie cos:)

Gość Babo daj spokój
Daj mu wypić spokojnie piwko i meczyk ogladnąć,widziszchyba ,że chłop zmęczony nierobo jedna!hahahaha

Gość wyuzdana żoneczka
ja tez pracuje wiec nie przezywaj mnie:p przeciez seks to relaks. jak mozna byc takim leniuchem????

Gość wyuzdana żoneczka
a zreszta on nie pije alkoholu w ogole.kazałam mu rzucic.

Masz switny pomysł i zrealizuj go:-P\ wiadomo facet zmeczony praca ale moze wziasc kapiel,,lekko wypoczac..ale odstresowac i zachecic domigraszek mozesz go ylo Ty:-) i masz extra podejscice..szczescia Wam i udanego sexu zycze

Gość MINETAUR
to każ mu pościć tyle ile trzeba będzie, sam przyjdzie jak go ruszy, nie narzucaj sie bo to moze wywołac efekt przeciwny, niech jeczy i skomli a wtedy uprzjmie mu pozwolisz, badz powolna i nie ulegaj od razu niech sie pomeczy troche, miedzyczasie mozesz wykonac swój taniec nie pozwalając mu sie nawet dotknac chyba ze sama połozysz jego reke na swoim ciele, ale podstawa zrób sie na bóstwo i badz pachnąca, moze uzyj tyj samych perfum co wtedy kiedy mieliscie poczatki tego dzikiego sexu >>Powodzenia

Gość wyuzdana żoneczka
Larwka, Minetaur, dzieki serdeczne, pozdrawiam cieplutko:)

Wyuzdana..nie dziekuj..badz soba i spełniaj swoje fantazje:-) wiedz jedno od Ciebie zalezy Was zwiazek i sex:-P musisz byc i zona, gospodynia i osoba , ktora panuje nad fecetem..zmeczony oki ale zamiast lezenia..moze kapiel..potem cos co go wpt]rawi w dobry nastrój i zacheci do sexu:-P powodzenia:-)

Gość BYDLAK Z K_GO
rozpal i opowiedz jak bylo:d moze cos podpowiem swej pani...

Gość wyuzdana żoneczkan
ajpierw pozwolę mu patrzeć jak siadam na sedes i robię kupę

Gość Aee
dzialaj dzialaj :P Ja tez bym chciala,ale sie wstydze..buu.