Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Wielki Zderzacz Hadronów.

Kupie ptasznika kedzierzawego

Polecane posty

Jesli ktos ma do oddania badz sprzedania prosze pisac na maila karolinad10@wp.pl pozdrawiam

Gość se
jego kupic mozna juz praktycznie wszedzie,,,

a ja szukalam wszedzie i nie moge znalezc:( chodzi mi nie o doroslego pajaka ale takiego po pierwszej badz drugiej wylince,no max 3ciej!:D

Jestem z Raju a mi sie bardzo podoba a o gustach sie nie dyskutuje:D kurcze,jak nie macie do sprzedania to chociaz mi jakis link podeslijcie jesli znacie osoby ktore chca sprzedac lub widzieliscie ogloszenia:D

Gość tadeusz wajche przełóż
trzeba było pisać jakieś dwa lata temu, wtedy miałem teraz już nie

Gość ja mam kilka pająkow
latających mi po ścianach-mogę złapać i przesłać ci pocztą w pudełku

najlepiej na giełdzie terrarystycznej kupić bo tanio i zajebiście duży wybór

nie gniewaj się, nie chciałam Cię urazić przepraszam 🌼 masz rację o gustach sie nie dyskutuje. Boję się pająków, pewnie dlatego

tadeusz:D kopsnij tutaj jakis link do tych gield terrarystycznych bo ja znalazlam dwie ale nie bylo tam tych pajakow:( mialam ptasznika olbrzymiego ale skubany mi uciekl,nawet nie wiem jak!teraz unowoczesnilam terrarium tzn wyrzucilam wszelkie patyki po ktorych moglby sie wspiac i uciec i chce kupic kolejnego pajaka ale tym razem kedzierzawego bo sa przepotwornie lagodne:) jestem z raju nie urazilas mnie :)

kurcze,mam nadzieje ze ktos odezwie sie z czyms konkretnym:(

nie wiem czy to ci cos pomoże: http://www.terrarium.com.pl/zobacz/gieldy-polskie-886.html ale taki pająk jak B.albopilosum jest bardzo popularny i podejrzewam że jest na każdej takiej giełdzie, bo np. jak byłem w jakimś sklepie zoologicznym to zawsze mieli Kędziory ja jak kupowałem to w Katowicach bo mam najbliżej

możesz tez spróbować przez wysyłke np. z Allegro - zamawiałem raz (5 sztuk) i wszystkie doszły żywe, ale to zależy od sprzedającego bo nie każdy wysyła pocztą.

albo poszukaj na forum Arachnea - http://www.arachnea.org/forum/ możesz wrzucić swoje ogłoszenie albo poszukać czy ktoś nie ma na zbyciu jakiegoś pajączka

tadeusz wajche przełóż dzieki za link:) sluchaj,szukalam na allegro ale tam juz ich nie maja! a zaufanie do nich mam bo olbrzymiego tez z tamtad kupilam;) a na kazdych gieldach na ktorych bylam ,jak juz mieli to tylko dorosle!:(no zalamac sie mozna!a ja po pierwsze nie mam kasy na doroslego(100pare zlotych)a po drugie wole go miec od malutkiego:)

lady_glutter Ptaszniki to silne bestie, niektóre potrafię podnieść szybę w terrarium jak się dobrze nie zabezpieczy albo przegryźć siatkę jeśli nie jest z blachy albo aluminium

no no spoko ale ja nie o tym mowie;) on zwial i co,teraz siedzi gdzies pod lozkiem? masakra.az strach w nocy lazic po domu

jak chcesz w miare łagodnego to możesz kupić sobie Acanthoscurria geniculata (ptasznik białokolanowy), dorastaja do przyzwoitych rozmiarów i są łagodne (bynajmniej mój jest strasznie płochliwy) Tez wole mieć pająka od pierwszej wylinki, a jak podrośnie do słusznych rozmiarów to zawsze można sprzedać z zyskiem.

to dobrze, życzę zdrowej i nieagresywnej samicy (bo dłużej żyją ale to pewnie już wiesz)

Gość Lawrence
I was born in Australia but grew up in England penegra 50 mg price Universities are not immune to the stigma around mental ill health, and research carried out by the National Union of Students (NUS) earlier this year found that just one in 10 students who experience difficulties actually turn to counselling.

Gość Patric
What do you like doing in your spare time? buy womenra online Kinda reminds me of an article I saw the other day about a theory that the majority of paleolithic cave paintings were made by women (based on the comparison of the length of fingers in the hand prints in the paintings) because people always assumed they were created by men because the majority of famous/successful artists in modern times are also male.