Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 .Wielki Zderzacz Hadron贸w.

Kupie ptasznika kedzierzawego

Polecane posty

Jesli ktos ma do oddania badz sprzedania prosze pisac na maila karolinad10@wp.pl pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 se
jego kupic mozna juz praktycznie wszedzie,,,

Udost臋pnij ten post

a ja szukalam wszedzie i nie moge znalezc:( chodzi mi nie o doroslego pajaka ale takiego po pierwszej badz drugiej wylince,no max 3ciej!:D

Udost臋pnij ten post

Jestem z Raju a mi sie bardzo podoba a o gustach sie nie dyskutuje:D kurcze,jak nie macie do sprzedania to chociaz mi jakis link podeslijcie jesli znacie osoby ktore chca sprzedac lub widzieliscie ogloszenia:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusz wajche prze艂贸偶
trzeba by艂o pisa膰 jakie艣 dwa lata temu, wtedy mia艂em teraz ju偶 nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam kilka paj膮kow
lataj膮cych mi po 艣cianach-mog臋 z艂apa膰 i przes艂a膰 ci poczt膮 w pude艂ku

Udost臋pnij ten post

najlepiej na gie艂dzie terrarystycznej kupi膰 bo tanio i zajebi艣cie du偶y wyb贸r

Udost臋pnij ten post

nie gniewaj si臋, nie chcia艂am Ci臋 urazi膰 przepraszam 馃尲 masz racj臋 o gustach sie nie dyskutuje. Boj臋 si臋 paj膮k贸w, pewnie dlatego

Udost臋pnij ten post

tadeusz:D kopsnij tutaj jakis link do tych gield terrarystycznych bo ja znalazlam dwie ale nie bylo tam tych pajakow:( mialam ptasznika olbrzymiego ale skubany mi uciekl,nawet nie wiem jak!teraz unowoczesnilam terrarium tzn wyrzucilam wszelkie patyki po ktorych moglby sie wspiac i uciec i chce kupic kolejnego pajaka ale tym razem kedzierzawego bo sa przepotwornie lagodne:) jestem z raju nie urazilas mnie :)

Udost臋pnij ten post

kurcze,mam nadzieje ze ktos odezwie sie z czyms konkretnym:(

Udost臋pnij ten post

nie wiem czy to ci cos pomo偶e: http://www.terrarium.com.pl/zobacz/gieldy-polskie-886.html ale taki paj膮k jak B.albopilosum jest bardzo popularny i podejrzewam 偶e jest na ka偶dej takiej gie艂dzie, bo np. jak by艂em w jakim艣 sklepie zoologicznym to zawsze mieli K臋dziory ja jak kupowa艂em to w Katowicach bo mam najbli偶ej

Udost臋pnij ten post

mo偶esz tez spr贸bowa膰 przez wysy艂ke np. z Allegro - zamawia艂em raz (5 sztuk) i wszystkie dosz艂y 偶ywe, ale to zale偶y od sprzedaj膮cego bo nie ka偶dy wysy艂a poczt膮.

Udost臋pnij ten post

albo poszukaj na forum Arachnea - http://www.arachnea.org/forum/ mo偶esz wrzuci膰 swoje og艂oszenie albo poszuka膰 czy kto艣 nie ma na zbyciu jakiego艣 paj膮czka

Udost臋pnij ten post

tadeusz wajche prze艂贸偶 dzieki za link:) sluchaj,szukalam na allegro ale tam juz ich nie maja! a zaufanie do nich mam bo olbrzymiego tez z tamtad kupilam;) a na kazdych gieldach na ktorych bylam ,jak juz mieli to tylko dorosle!:(no zalamac sie mozna!a ja po pierwsze nie mam kasy na doroslego(100pare zlotych)a po drugie wole go miec od malutkiego:)

Udost臋pnij ten post

lady_glutter Ptaszniki to silne bestie, niekt贸re potrafi臋 podnie艣膰 szyb臋 w terrarium jak si臋 dobrze nie zabezpieczy albo przegry藕膰 siatk臋 je艣li nie jest z blachy albo aluminium

Udost臋pnij ten post

no no spoko ale ja nie o tym mowie;) on zwial i co,teraz siedzi gdzies pod lozkiem? masakra.az strach w nocy lazic po domu

Udost臋pnij ten post

jak chcesz w miare 艂agodnego to mo偶esz kupi膰 sobie Acanthoscurria geniculata (ptasznik bia艂okolanowy), dorastaja do przyzwoitych rozmiar贸w i s膮 艂agodne (bynajmniej m贸j jest strasznie p艂ochliwy) Tez wole mie膰 paj膮ka od pierwszej wylinki, a jak podro艣nie do s艂usznych rozmiar贸w to zawsze mo偶na sprzeda膰 z zyskiem.

Udost臋pnij ten post

tadeusz wajche prze艂贸偶 tez chcialam kupic bialokolanowego ale przeczytalam ze sa agresywne niektore i zrezygnowalam:) ja musze miec lagodnego pajaczka a kedzierzawe sa lagodne na bank:)

Udost臋pnij ten post

to dobrze, 偶ycz臋 zdrowej i nieagresywnej samicy (bo d艂u偶ej 偶yj膮 ale to pewnie ju偶 wiesz)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lawrence
I was born in Australia but grew up in England penegra 50 mg price Universities are not immune to the stigma around mental ill health, and research carried out by the National Union of Students (NUS) earlier this year found that just one in 10 students who experience difficulties actually turn to counselling.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patric
What do you like doing in your spare time? buy womenra online Kinda reminds me of an article I saw the other day about a theory that the majority of paleolithic cave paintings were made by women (based on the comparison of the length of fingers in the hand prints in the paintings) because people always assumed they were created by men because the majority of famous/successful artists in modern times are also male.

Udost臋pnij ten post