Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wlamanie na skype

ktos wlamal mi sie na skype pilne!!!!!

Polecane posty

jak juz pisalem ktos wlamal mi sie na skype haslo bylo proste bo byla moja ksywka mam duzo znajomych na skype i rodzine musze odzyskac to konto ,probowalem na e mail ale on tez zostal zmieniony co moge teraz zrobic ? jak mam zlamac to haslo czy sa jakies sposoby ? jezeli ktos wie gg9618758

Gość malinka_121212
zglos na policje to karalne znajda go odrazu

Gość napisz do admina
na poczte tam sprawdza logowania z ip,popros o przywrócenie maila ,no i proponuje to samo na skype zrobić

na 2 raz wpisuj trudne hasło ! Przeczytaj FAQ skype'a, może tam pisze co w przypadku ukradnięcia hasła

Gość malinka_121212
jak ktos ci sie wlamie na gg skype email co kolwiek masz pelne prawo zglosic to na policje oni maja sprzet i go znajda a za to mozna isc siedziec tak,ze ja na twoim miejscu bym zglosila

dzieki , mysle ze to moja dziewczyna:( i co jak ona mam ja podac na policje? juz jej zagrozilem ,ale sie wypiera caly czas :( a gdzie mam do admina napisac? czy mozecie jeszcze podac adres admina ? pomozcie bo ze zdenerwowania sie trzese :( dzieki jeszcze raz

Gość zalezy jaka masz poczte
musisz znależc na stronie na której sie logujesz ,napisz do admina oni sprawdza ip z jakich były logowania