Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze naiwna ale co tam

A ja wierze w przeznaczenie!!!

Polecane posty

Na przykladzie mojej kolezanki ktora raptem spotykala sie z facetem 2 miesiace, on odszedl bo nic nie poczul a potem wpadli na siebie po 1,5 roku w Gdansku!! A ona mieszkala w gorach a on 200 km od niej ..a zobaczyli sie w Gdansku.Teraz sa super malzenstwem. Znam tez kilka innych takich przykladow:)

Gość gwiazdeczka 555
Ja tez wierze w przeznaczenie. jezeli ktos ma z kims byc, to bedzie, zeby nie wiem co.....a jezeli ktos komus nie jest pisany, to moze sie dwoic i troic, i tak nic nie wskora.

no nie tak ze zobaczyl ja i zakochal sie.Ona byla na szkoleniu, on u rodziny,spedzili razem kilka dni jak znajomi .Wrocili do swoich miast ,mieli kontakt jak znajomi i sie rozkrecilo:)

Gość ale to co
hah, smiesznie. fajnie. ja tez wierze. ale wierze tez, ze mozna cos spieprzyc i przeznaczenie tego nie naprawi:)

Gość jeśli to przeznaczenie
to naprawi, nawet po długim czasie

naprawi naprawi mam tyle przykladow ze trudno nie wierzyc:)

Gość ale to co
co Wy gadacie:P no ale dobra, nie kloce sie. poopowiadaj jeszcze cos:)

Inna moja koelzanka poznala super faceta w pociagu.On wzial jej numer ale nie zadzwonil. On wysiadal w Warszawie, ona mieszkala w Krakowie. Smutno jej bylo bo myslala ze facet ja olal. Po 3 latach spotkali sie znowu w pociagu!!! Okazalo sie ze zgubil jej numer, szukal jej nawet na naszej klasie, pisal na forum. Ona nie miala konta na naszej klasie..nie znalazl jej. Sa para od pol roku:) Serio

Gość oszukać przeznaczenie
gorzej jak naszym przeznaczeniem jest być samemu :P

miłość to wolność on ci pomoże znaleźć miłość mi pomugł najpierw sie odkochać a potem znalazł mi inna kobietę modlitwa musi byc szczera Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z miłością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księżycu. Archanioł nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej miłości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, Modlitwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi miłość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiał? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnaleźć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość ale to co
przeznaczenia sie nie szuka, ono ma Cie sama znalezc:). a co byscie powiedzialy na to, ze widuje faceta na przystanku, wyczuwma napiecie, ale nie wiem, czy to wymyslam, czy co, ale czuje sie dziwnie, cos wisi wpowietrzu, stomy, czekamy na autobus, zerka na mnie, ja na niego, w busie to samo ale zero usmiechow, raczej niesmiale spojrzenia. robic cos? nie chce go pdrywac, bo juz to kiedys zrobilamz pewnym facetem i wyszla kaszana. :)

Gość oszukać przeznaczenie
oby to przeznaczenie to była prawda:)

ja np na exa wpadalam co kilka miesiecy na miescie a nie bylo powrotu:P a inni w pociagu sie odnajduja, cos w tym jest:)

Wierzę bo jak by nie poszłam na premierę Harrego Pottera do Epiku poczekać jak będą konkursy w świecie książki to by teraz mojego Mikołaja nie poznałam i jak by nie relacja w jakimś tam portalu jego wypowiedz i zdjęcie to by nas nie było 1,5 bo go zobaczyłam i wpisałam na gg w kontaktach jego dane i co zagadałam i teraz mam jego na całe życie(mam taka nadzieję bo czuję że to jest ten jedyny)

Gość gygtfyugf
a ja wierzę i w przeznaczenie i w miłość od pierwszego wejrzenia...może nie tyle co wierze, co mam na to nadzieje.

Gość opz