Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26-latkaaa

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość 26-latkaaa

Witam, bylam dzis u ginekologa na wizycie z podejrzeniami ze jestemw ciazy i sie potwierdzilo..martwi mnie jednak to, ze nie wiem jak o tym powiedziec rodzicom i ludziom z pracy. przez ostatnie kilka dni wszyscy mniepytali czy jestem w ciazy bo troche przytylam,ja mowilam ze nie. i co teraz? wyszlam na glupka? mam 26 lat, narzeczonego i przejmuje sie takimi pierdołami.. czy nieprzesadzam troche?

Gość ale jaja8564
A czy jestes ogrodnikiem skoro przesadzasz?

Gość 26-latkaaa
dzieki. chyba szukam dziury w calym niepotrzebnie, wkoncu nie mam 15 lat..

Gość ryyjóweczka
może trochę przesadzasz przejmując się tym co pomyśli otoczenie, teraz powinnaś martwić się sobą :) ale nie przejmuj się, my kobiety mamy tendencję do swoistych "nadreakcji" - jako zacięta forumowiczka zarówno tu, na wizazu jaki na naspolke.pl mialam sie szanse o tym przekonac :) trzymaj się zdrowo ty i dzidziuś!

Gość Białoruska dziołcha
przesadzasz. zazdroszcze dzidzi

Gość Poweidz im teraz
ze nie wiedzialas ,ze jestes w ciazy ,poszlas do lekarza i z radoscia oglaszasz ze bedziesz mama :)

Gość 26-latkaaa
dzieki dziewczyny:) zawsze sie niepotrzebnie wszytskim przejmuje i mysle w nadmiarze:) jakos tak sie teraz dziwnie czuje, boje sie cokolwiek robic zeby nie zrobic krzywdy maluszkowi. nawet boje sie chodzic w normalnych spodniach zeby brzucha nie usickac:)z tym chyba tez przesadzam;)

Gość upupup
Dokładnie ! Powiedz, że nie chciałaś nic mówić zanim nie potwierdziiłaś u lekarza :)

Gość upupup
Spodniami nie uciskasz malucha. On ma wystarczającą amortyzację dzięki wodom płodowym :)

Gość Poweidz im teraz
nie chcialas zapeszac i tyle :)

Gość 26-latkaaa
oo, bardzo dobry pomysl:) dzieki dziewczyny:) boje sie troche tego gadania ze bez slubu..itp..ale w sumie to moja sprawa. moze ja w ogole nie chce slubu! a niech sobie gadaja

Gość Białoruska dziołcha
jestes dorosla wiec bez przesady :). racja, niec\h gadaja. duzo zdrowka dla malucha

Gość 26-latkaaa
teraz tak siedze caly dzien winternecie i czytam wszytsko o ciazy porodzie itp. i porod mnie przeraza:( jestem prawie pewna ze bede miala ceraskie ciecie ze wzgledu na duza wade wzroku i to znieczulenie, rozcinanie brzucha mnieosłabia troszke:((

Gość 26-latkaaa
jeszcze jakby ktos byl tak mily i powiedzial jakie sa sprawy do zalatwienia? tak sie zastanawiam czy juz mowiac w pracy czy poczekac. a gdybym sie wybierala na zwolnienie bo niestety ciezko mi wysiedziec 8 godzin to czy powinnam pojsc do szefa porozmawiac czy tak ich "zaskoczyc" L4. nibardzo wiem..bo to pierwszy raz:)

to zależy od tego jakiego masz szefa - czy jest to osoba w porządku czy lubiąca stwarzać problemy - ja o swojej ciąży powiedziałam niedługo po tym jak potwierdził to lekarz i moja pani dyrektor była od razu dla mnie wyrozumiała, przymykała oko jak źle się czułam i nie przychodziłam do pracy informując ją o tym rano albo zwalniała mnie do domu wcześniej i w sumie od 3 miesiąca byłam już na zwolnieniu. Teraz też już dopytuje się czy wracam do pracy czy chce iść na wychowawczy - choć umowę mam do końca 2009 to powiedziała mi że nie będzie robić problemów jak będę chciała iść na 1 czy 2 lata na wychowawczy. I też się bałam jak zareaguje na moją ciąże. Tak więc nie bój się bo nie masz czego, gdyż i tak w tej sytuacji to nie mogą Cię zwolnić jesteś pod ochroną. Gratuluję dzidzi :)))