Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakadu91

Jaki film zapadł Wam głęboko w pamięci ?

Polecane posty

Gość kakadu91

Jaki horror i komedię polecilibyście ? Który film zapadł Wam głęboko w pamięci ? ;) Właśnie szykuję taki wieczorek filmowy dla znojomych, ale nie wiem jakie filmy ściągnąć. Proszę o Wasze opinie :)

Gość ja jestem szatynka
fanatyk kuro (smutny film :() the hole (bunkier) ryt to jest to (dokument) the secret ("dokument" ale inspirujacy)

Gość oouiouioopuy
komedia? Ja się śmiałam do upadłego z "Ostrożnie z dziewczynami"-ostatnio leciało.

Gość ja najbardziej się
uśmiałam przy komedii "Fanne z nich laski" czy cos takiego, już nie pamiętam.......

Gość no wlaśnie dobrą komedie
poszukuję, tak by smiać się i smiać :D

Gość ja jestem szatynka
rytm znaczy sie mialo byc :) rytm to jest to a takze swietna komedia seks w brnie rosario tijeras, dosyc dramatyczny habana blues jest wprost fantastyczny :)

Gość no wlaśnie dobrą komedie
"ostroznie z dziewczynami" fakt niektore sceny zarabiste, szczegolnie kiedy koles lizal "tą" PLAMĘ na sukience hahahha, ale nieraz nuuuudne....

Gość tutnnnn
"bunkier" (thriller/horror)- świetny! Trzyma w napięciu i nie ma tam jakiś głupich scen z żywymi trupami itp :o Polecam

Gość komedia amerykanska
"eskorta" :)

Gość tutnnnn
a tutaj opis: Grupa czterech uczniów prywatnej elitarnej angielskiej szkoły, 2 dziewczyny i 2 chłopaków, nie jedzie na szkolną wycieczkę. Zamiast tego organizuje sobie imprezę w bunkrze z czasów II wojny światowej. Przez kilkanaście dni uczniowie nie pojawiają się w szkole. A potem przychodzi Liz, wycieńczona i poraniona. Jest sama. Jej towarzysze nie żyją. Kiedy Liz próbuje przypomnieć sobie, co wydarzyło się podczas dwutygodniowego uwięzienia w bunkrze, okazuje się, że doświadczenie to wywołało u niej tak ogromny uraz, że dziewczyna nie potrafi odróżnić prawdy od fikcji. Troje ludzie zginęło w potwornych okolicznościach. Co tak naprawdę wydarzyło się w bunkrze? Odpowiedź próbuje znaleźć dr Philippa Horwood, psycholog współpracująca z policją. Z pomocą dr Horwood Liz próbuje cofnąć się do czasów sprzed dwóch tygodni, kiedy była niewinną uczennicą, szalejącą za Mikiem. Mike jest synem amerykańskiej gwiazdy rocka i najbardziej odlotowym facetem na tej planecie. I wcale nie zwraca uwagi na Liz - na jej mysie włosy, niemodne ciuchy i zupełnie nieprzebojowy sposób bycia. Ona zaś zrobiłaby wszystko, aby Mike ją zauważył. Imprezę organizuje Martin. Martin jest szkolnym dziwakiem, zamkniętym w sobie komputerowym świrem, który podkochuje się w Liz. Cokolwiek Liz zapragnie, Martin realizuje, bez względu na to, jak bardzo go to boli. To on robi wszystko, żeby Mike, jego przyjaciel Geoff oraz ślicznotka Frankie urwali się z nudnej szkolnej wycieczki i spędzili trzy dni w starym bunkrze. To on postara się, aby Liz dołączyła do zabawy. Dla Liz jest to spełnienie jej marzeń - trzy dni z najbardziej odlotowymi ludźmi w szkole. Trzy dni z Mikiem - jej bratnią duszą, jej księciem z bajki, chłopakiem, z którym jest jej przeznaczone być. Co tak naprawdę wydarzyło się w bunkrze?

potwierdzam adrenalina super film , ja wczoraj ogladalam adrenaline 2 tez fajna ;) a jaka komedie polecacie ??

Gość Arnawi
ktoś kiedyś polecił mi Bunkier... napalilismy się z facetem i podjarani zaczynamy oglądać... i oglądamy.... i stwierdziliśmy, że ktoś sobie z nas jaja zrobił- Bunkier świetny? boszzzzz nie lubię jakiś głupawych horrorów, rzadko je oglądam, bo się boję ;) ale Bunkier to bardziej żałosny był

Gość ja jestem szatynka
kids tranispotting (stare ale jare) requiem dla snu (tez dosyc niefajne klimaty) z komedii to mozna jeszcze obrady sejmu poogladac

Gość Arnawi
albo nie ten Bunkier oglądałam hehe ;)

Gość ja jestem szatynka
LABIRYNT FAUNA - zajebisty SIEROCINIEC - zajebisty

REQUIEM DLA SNU film o narkomanach,cudowna ścieżka dzwiękowa i fabuła filmu! oglądałam go z 5 razy znam go na pamięc.polecam ale nie na wieczór ze znajomymi.

Gość ja jestem szatynka
z bunkra to ja polowe tekstu znam na pamięć :P po pare razy dziennie nawet oglądałam ;)

Gość ja jestem szatynka
Astralna 🖐️ :classic_cool:

Gość ja jestem szatynka
jeszcze smieszny jest Art School a z tych takich narkomanskich to dzieci z zoo, klasyk...

Gość ale gała
jak na wieczór ze znajomymi to polski czas surferów świetna komedia

Gość ja jestem szatynka
czas surferow... prosze cie! czlowieku! zalamka a i jeszcze bym polecila z komedii Zbrodnia Ferpekcyjna :)

Gość labirynt fauna
jest sredni raczej :o

Gość STOP PODSZYWACZOM.
Das Boot Talvisota Stalingrad

Gość labirynt fauna
about schmidt :classic_cool: albo the champ :classic_cool: no i czas surferow :P

Gość ale gała
szatynka requiem dla snu głęboka zapada w pamięci ale na wieczór ze znajomymi to raczej jakaś komedia . i wkurza mnie że narzucasz swoje zdanie. trochę szacunku

Gość ja jestem szatynka
ja zdania nie narzucam, ja proponuje... a czas surferow byl wedlug mnie zenadą po prostu za to king sajz wymiata :)

Gość tzyniczna marysia.
to byl zart z czasem surferow :P