Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolżanka mi ucieka

czy ta przyjazn moze przetrwac???

Polecane posty

Gość kolżanka mi ucieka

z anka znam sie juz kilka lat.zawsze bardzo dobrze sie dogadywalysmy.duzo czasu spedzalysmy razem.ona polubila mojego meza wiec nasza znajomosc "dobrze funkcjonowala".do czasu...niedawno anka sie zakochala.poczatkowo sie ucieszylam-zawsze chcialam zeby ulozyla sobie zycie.mi w prawdzie jej facet nie przypadl do gustu ale pomyslalam ze to jej wybor i nie bede sie wtracac.bylam mila.ale facet okazal sie gburowaty.nie tylko w stosunku do mnie,naszych znajomych ale i do anki.jak zobaczylam jak on ja traktuje naprawde,nabralam do niego wstretu.on jej nie szanuje wogole.ona jest w niego zapatrzona.przez niego ograniczyla kontakty ze swoimi znajomymi.zmienia sie pod jego wplywem.widze ze czasem wstyd jej sie przy nim przyznac do swoich zainteresowan.sprawa jest beznadziejna.to jej pierwszy powazny facet.dziewczyna zawsze byla zakompleksiona,bala sie ze nikogo nie znajdzie.chcialabym jej pomoc ale nie wiem jak..martwie sie o nia.pomijajac to ze traci kontakt z przyjaciolmi boje sie ze on ja skrzywdzi-a to bardzo wrazliwa osoba.wiem jednak ze takie bezposrednie wtracenie sie nie przyniesie dobrego efektu.nie wiem czy wogole mam prawo ingerowac w jej zwiazek.lubie ja.to moja przyjaciolka i nie chce jej stracic...

Gość koleżanka mi ucieka
upupupupup