Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia999999

poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość kasia999999

jestem zalamana. nie wiem co mam robic. wczoraj zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywny. najgorsze jest to ze z facetem ktory ma zone i 2 dzieci. kocham go na zaboj ale jemu zalezalo niestety tylko na seksie. jak do niego wczoraj zadzwonilaam powiedzial ze to nie jego. boze, co ja mam robic. co powiedziec rodzicom?? jak ja wychowam to dziecko?? chcialam isc na medycyne... czy mam wogole urodzic to dziecko?? gdyby on mnie przynajmnij wspieral nie dosc ze mnie zostawil to jeszcze to. najlepsze jest to ze on byl moim pierwszym mezczyzna. nigdy nie bylam z innym. moje zycie kreci sie tylko wokol niego. wiem, ze moze w oczach innych mam za swoje ale ja go tak bardzo pokochalam. od pierwszej chwili jak go zobaczylam nie moglam przestac o nim myslec. bylam z nim jakies 4 m-ce do wczoraj a w dodatku jest to kolega mojego ojca...

Gość ja jestem szatynka
nawarzyłaś piwa to je wypij :(

Gość kasia999999
gdyby on chociaz byl ze mna i mnie wspieral... jakos bym to przetrwala. a teraz??? mam 18 lat a juz przegralam zycie:(

Gość ja jestem szatynka
czy to prowo?

dziecko to nie koniec swiata . stalo sie, czasu nie cofniesz . Mowilas rodzicom ?

Gość kasia999999
nie mowilam. oni mnie poprostu zabija. a jak sie dowiedza kto jest ojcem to ja nie chce wiedziec co sie bedzie dzialo...:( myslalam ze z nim jakos to przetrwam ale sama??:(:(

Gość usun
usun i nie skazuj dziecka na przyjscie na swiat w takich okolicznosiach

i tak bedziesz musiala powiedziec i tak . Moze nie ebdzie tak zle, przeciez to Twoi rodzice, z domu Cie nie wywala (mam nadzieje) . Na poczatku pewnie nie bedzie kolorowa, a pozniej Ci jeszcze pomoga .

Gość edgfgfgfgfgfgf
tak tylko ojciec jej dziecka ma zone i 2 dzieci to jak ma z nia to dziecko wychowac?

Gość kasia999999
nie jestem w stanie usunac dziecka... gdyby on mi to zaproponowal i wspieral to moze, ale sama tego nigdy nie zrobie(juz nie wspomne o pieniadzach)

Gość mioglobina....//
wspolczuje Ci bardzo,ale musisz wytrwac..stalo sie i nie kieruj sie emocjami,nie mow rodzicom kto jest ojcem,dasz rade:)mama Ci napewno pomoze...glowa do gory

Gość ja jestem szatynka
powiedz mu, ze jak nie da kasyna zabieg, to powieszz swojemu ojcu ze cie uwiodl i wykorzystal...

Gość mioglobina....//
aco on na to?czy ta ciaza to pewne juz?czy on wogole sie Ciebie wyparl?pogadaj z nim jeszcze...

o kurwa:O masz przejebane prawdopodobnie koles straci rodzine zona go zostawi,ale bedzie mial za swoje.no i szkoda dzieci i tez zonki bo nie chciala bym sie dowiedziec,ze moj maz zrobil dziecko jakiejs innej:O.a ty bedziesz ta najgorsza sory,ale tak bedzie.nie wiem co zrobisz,ale co nie zrobisz to urodz dziecko one juz calkiem nie jest nic winne

Gość usun
kup jakies tabletki wczesnoporonne albo szantazuj kolesia. usun jak najszybciej dobrze Ci radze.. zanim te kilka podzielonych komorek przeksztalci sie w czujaca istote - im pozniej tym ciezej podjac decyzje i tym gorsze jest to wyjscie z etycznego punktu widzenia.

Gość usun
jesli nie chcesz sobie przepieprzyc zycia to usun ciaze. tylko zrob to natychmiast, zebys potem nie miala psychy zrytej jak zobaczysz plod w smietniku - to bedzie dramat

Gość kasia999999
no on powiedzial ze to nie mozliwe, ze sie zabezpieczalismy. potem wylaczyl telefon i nie mam z nim kontaktu...

Gość kasia999999
ale ja sama nie potrafietego zrobic:( gdybym miala chociaz jedna osobe ktora by mnie wspierala a ja jestem sama jak palec. wiem ze mam za swoje i to jest najgorsze.

Gość Życie jest pełne niespodzianek
Głowa do góry :) znam dziewczyne która wpadła bardzo młodo z kolegą swojego taty i na dodatek są sąsiadami, jego żona dowiedziała się o tym od razu ale mu wybaczyła teraz po kilku latatch znowu z nim wpadła ale to już tak an marginesie. w żadnym wypadku nie usuwaj dziecka. jesteś młoda i nawet jak ojciec dziecka nie zechce pozostawic żony dla Ciebie to przecież masz całe życie przed sobą:) spotkasz kogoś naprawde wartościowego kto Cię pokocha. fortuna kołem sie toczy raz jest dobrze a raz źle :)

Gość OlkaB
nie obwiniaj tylko siebie on co wykorzystał małolate zdradzał żóne bzykał córke swojego kolegi i co ma nie ponosic teraz konsekwencji? o ni epowiedz rodzicóm jakos to przełkna

Gość mioglobina....//
facet po prostu chcial przygody i tyle,to jakis burak i tyle,zostawil Cie sama z tym wszystim...ja bym mu nie darowala skoro on ma Cie gdzies...pogadaj z rodzicami,musisz to zrobic,w koncu i tak sie dowiedza,to jedyne wyjscie

Dziewczyna jest załamana bo go kocha.. myślicie że jest łatwo tak mu teraz wszystko wygarnąć?? ja bym miała nadzieje że do mnie wróci ale za długo też bym nie czekała, jeśliby sobie w ciula leciał to wystapiłabym o alimenty i żona by sie o wszystkim dowiedziała na pewno tego nie pożałuje

Gość OlkaB
jemu nie łatwo teraz wygarnac i tak czas zrobi swoje teraz niech powie rodzicom wiem nie ejst to łatwe ale najlepsze wysjcie

Gość usun
1. nie usuwaj dziecka - usun ciaze zanim w Twojej macicy bedzie dziecko 2. masz cale zycie przed soba i wystarczajaca nauczke na przyszlosc. nie rob krzywdy sobie i temu nienarodzonemu dziecku - powaznie usun 3. z tych cwaniaczkiem musisz sie skontaktowac i wylozyc kawe na lawe - skoro jest znajomym Twego ojca nie powinno byc to niemozliwe do zrobienia 4. jesli cwaniak nie bedzie chcial wspolpracowa - powiedz rodzicom 5. ja Cie bede wspieral, badz dzielna masz jedno zycie walcz o swoje duzo sily zycze, znalazlas sie w ciezkiej sytuacji mam nadzieje, ze wyjdziesz na prosta. ale powaznie jestem na miliard% przekonany, ze jak najszybciej musisz usunac... nie jestes gotowa na dziecko, juz mi tego dziecka zal. usun te pare podzielonych komorek i idz na studia

Gość mioglobina....//
zacisnij zeby i pogadaj z rodzicami,nie kontaktuj sie z nim bo facet bedzie i tak Cie unikal,ojciec pewnie i tak po mesku z nim pogada...bedzie dobrze,pewnie z czasem i tak zona dowie sie o jego "przygodzie"...

Najlepszym rozwiązaniem bedzie jeśli z nim poważnie porozmawiasz. powiedz mu że jeśli nie powie Ci jak najszybciej co masz w tej sytuacji robić to z miejsca idziesz do jego żony i mówisz jej o wszystkim.jeśli to mądry facet to bedzie próbował coś wykombinować np. prosić Cię żebyś nic nie mówiła ale że to nie jego dziecko tylko dlatego żeby on miał spokój ale nie bądz głupia znam taką dziewczynę która tak zrobiła i teraz tego bardzo żałuje bo nic nie może zrobić.

Gość mioglobina....//
wspolczuje Ci ,ale nie usuwaj ciazy...

powiedz prawdę. niech ma drań za swoje będzie tego żałował na pewno

a właśnie. upewnij sie czy na pewno jesteś w ciąży. czasem testy ciążowe kłamią;)