Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhg

Świętokrzyskie rządzi!

Polecane posty

Gość kjhg

Jestem dumny że jestem ze Świętokrzyskiego vel Kieleckiego. W Świętokrzyskim żyją elity narodu Polskiego, reszta to popolacy.

Gość kjhg
reszta to poDpolacy

ja też jestem ze świętokrzyskiego i nie uważam, że rządzi.. tu nie ma elity..

Gość kjhg
Wypierdalaj wyrodna córko ziemi Kieleckiej!

Gość aniuska888
ja też jestem z świętokrzyskiego, ale uważam, że nie można uogólniać, że w naszym województwie żyją ludzie lepsi, czy gorsi, jak każde województwo nasze świętokrzyskie jest mieszanką różnych ludzi

Gość kjhg
To znaczy wszyscy jego mieszkańcy, z wyjątkiem tej magnolia2 wyrodnej córki ziemi Kieleckiej. My jesteśmy nadPolakami a wy czyli reszta jesteście podPolakami. My mieliśmy Hubala i Ponurego, mamy Góry Świętokrzyskie i to u nas jest mumia kniazia Jaremy, to u nas jest zamek w Chęcinach i to u nas jest cementownia Ożarów! To u nas są Busko Zdrój i Sandomierz. To w naszych Starachowicach przed wojną produkowano Armaty przeciwlotnicze! I my mamy Włoszczowę i przystanek w niej i pana Gosiewskiego.

Gość aniuska888
i Kazimierze Wielką mamy z basztą;ppphaha

Gość a dlaczego zaraz
Ja też tu mieszkam. Lubię tę ziemie, ale nie wariuję, a to jest prowokacja, zeby wielkomiastowi mogli zacząć na nas najeżdżać. :O

Gość babcia terenia
W Świętokrzyskim żyją elity narodu........tzn. np. kto ?? tak wygląda ta elyta: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,47243,1560053.html

A wg. mnie rządzi małopolskie. Jest tam najwięcej zabytków, budowli, maj to coś. Ma Tatry, Beskidy, ma Kraków, Wadowice, Żywiec. Przebiega przez nie Wisła. Małopolska ma świetnych polskich aktorów, aktorki...Ma Wawel, sukiennice. W krakowie są międzynarodowe festiwale...Dalej mam wymienić ?? :)

Gość aniuska888
Każde województwo ma swoje uroki, swoje zabytki, swoich wybitnych przedstawicieli, ale i miejsca czy ludzi, którzy temu zaprzeczają, jakoby owe województwo było cudowne czy wyjątkowe..