Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczka3000

Nasza-klasa - moje prywatne śledztwo

Polecane posty

Gość wycieczka3000

Nasza-klasa super sprawa, zwłaszcza dla tych którzy chcą wyciągnąć parę informacji o kimś. Oglądanie cudzych zdjęć to cała frajda - a zarazem zboczenie jakieś ale kto sobie odmówi. to chyba juz nałóg ale nie potrafie sie od niego uwolnić...

Gość wyciagniesz informacje no i
? kupił krowe i doi ,w buty możesz sobie je wsadzić

Gość wycieczka3000
czasami wydaje mi sie że to juz jakaś obsesja. Najbardziej lubię szpiegowac moja szwagierke i jej kochanka - konkubenta. Wychwala sie na tych zdjeciach jak jej teraz dobrze z nowym fagasem po tym jak ja mąż porzucił. Wstawia zdjęcia z różnych miejsc z wycieczek z odpowiednimi komentarzami z bardzo dziecinnym opisem. Troche sie z niej naśmiewam..bo jej bardzo nie lubię..

moze powinnas pojsc bardziej w kierunku doksztalcania?? niz z nudow przesiadywac na NK. wolałabym zrobic cos z wolnym czasem pozytecznego :)

Gość wycieczka3000
wiesz to absurd ale jestem bardzo wykształcona i pracuje w wolnym zawodzie. Po pracy jestem tak zmęczona tą całą widza i odpowiedzialnością zawodową...że znalazłam sobie super sposób na odreagowanie stresu....właśnie nk. Wiem że to jest irracjonalne ale jak sobie tak troche poszperam w tych profilach poogladam te beznadziejne fotki ludzi ...to zapominam o stresach zawodowych

Gość kurdee-
ja lubie ogladac ludzi z mojej okolicy. wtedy ich troche poznaje i wiem z kim sie zadawac w razie czego (przyklad: kolezanka ma baaardzo fajnego kolege" haha

Gość dlaforyou
Tez robie sledztwa. Lubie poznawac ludzi blizej ktorych znam z widzenia gdzies tam z blokow moich.