Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetariankaprawie

czy tlyko mnie wku*** spot PiSuaru?

Polecane posty

Gość wegetariankaprawie

Normalnie otwiera mi się w kieszeni scyzoryk :o I ten tekst "nie wiem dlaczego bije się stoczniowców (głosem słodkiej idiotki)" "premier tlyko gra w piłkę", "zwolnili moje 2 koleżanki"(kuźwa do USA wypieprzaj, zwolnili by jeszcze 2). W zasadzie nie miałam iść głosować w najbliższych wyborach ale pójdę tylko po to by dać kaczkom żółtą kartkę za wkur*wianie mnie w przerwach reklamowych TV :o

Gość kiuyt
spoko ja tez kaczek nie cierpie kop im w kufer:-)

Gość ale dlaczego ich nie
cierpicie podajcie powody

Gość stryj Alojzy
mnie nie w*ku*rwia bo nie ogladam tv:classic_cool: ale swoja droga to ciekawa sprawa ze ten caly PiS nie ma nic do zaproponowania od siebie tylko za wszelka cene chce obrzydzic przeciwnika:o PiSuarczycy chyba sie niczego nie nauczyli:o wielu ludzi głosowało nie "za PO" tylko przeciw PiS i teraz tez tak bedzie🖐️

Gość wegetariankaprawie
Serio, czuję się jakby robili ze mnie przygłupa :o Może i PO nie jest jakaś dobrą partią ( a kto jest? :o), ale rpzynajmniej na świecie wstydu takiego nie ma :D Żeby jeszcze argumentacja była jakaś minimalnie sensowna to nie..noż kuźwa, wystosuję jakieś oficjalne pismo do PiS chyba, bo nie życzę sobie żeby traktowano wszystkich obywateli jako upośledzonych umysłowo :o

Gość wegetariankaprawie
http://wyborcza.pl/10,82983,6641308,Daj_rzadowi_zolta_kartke.html W wyborczej: "Nawet w domu nasza bohaterka nie znajduje już spokojnej przystani. Ogląda telewizję i nie może pojąć "czemu bije się stoczniowców". Denerwuje ją "dlaczego premier ciągle gra w piłkę". Gdyby do władzy wrócił PiS, przynajmniej tym ostatnim nie musiałaby się martwić. W dwóch ujęciach przełączającą kanały w telewizji kobietę obejmuje mocnym ramieniem mąż, w trzecim już go nie ma. Nie wiadomo czy temu też winna jest Platforma." :D

Gość stryj Alojzy
" PO chuje" -> nie uwierzysz ale jestes kolejnym argumentem za tym zeby glosowac na PO:D

Gość ks. Lesław przyjaciel dzieci
słusznie czynisz, tylko nie używaj takiego słownictwa.

Gość i wszystko jasne
"ja pracuje w firmie państwowej" pewnie związkowiec, tylko się teraz nie przyznasz. Dobrze, że donek się wam w końcu do dupy dobiera. Pisiory też się dobiorą, teraz mówią inaczej, bo prymitywy i lenie to ich target w wyborach.

Gość coraz lepiej Ci idzie
ale "pracuję ciężko w państwowej firmie" to oksymoron. Cóż to za firma, pochwal się. Urząd "jem przecież" miejski/skarbowy, służba "zapiszę panią za pół roku" zdrowia? Polskie "niedasię" Koleje?

Gość coraz lepiej Ci idzie
no i uciekł :(

Gość wegetariankaprawie
dalje mnie to drażni jak o tym pomyślę :o

Gość Wyborca24
a ja i tak bede glosowal na lewice, bo tylko oni dziala pragmatycznie, a nie populizmem prawicowym i dzialaniu na emocjach ciemnego ludu