Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........złosnica.............

Oszukalam swojego chłopaka.ZACHOWAŁ SIE W PORZĄDKU ???według was

Polecane posty

Przed chwilka sprawdzilam mojego faceta z ktorym jestem 2 lata :) kupilam sobie karte w erze i zaczelam pisac do niego sms ze jestem jego tajemnicza wielbicielka ze chce sie z nim spotkac itp... na poczatku jego reakcja troche mnie zesmoci8la bo powiedzial ze nie moze pisac bo nic nie ma na koncie , ale pozniej od razu zadzwonil do mnie ze jakas dziewczyna do niego pisze ale nie przyznalam sie ..potem zaczelam pisac do niego jako tamta dziewczyna czy ma dziewczyme on napisalam ze tak a ja na to ze nie przeszkadza mi to i ze opomogo mu sie odkochac ;) a on na to ze nie bedzie ze mna gadal .... Jest mi przykro ze nie splawil ja odrazu tylko z nia pisal :( a co wy o tym myslicie

Gość 2 i 2 to 4
Twój facet zachował się super! Wielkie brawa dla niego za lojalność i szczerość (bo powiedział CI o tym). Nie wiem, co Ty jeszcze od niego chcesz!?!? PS. Po co takie testy mu robisz to już nawet nie pytam :P

no tak ale ja mysle ze zwietrzyl podstep .bo na poczatku bylo ze nie bedzie pisal bo nie ma nic na koncie...a pozniej jak zadzwonil do mnie (na poczatku telefon byl wylonczony bo musialam zmienic karte )to calkiem inna gatka...

Gość ale sie doszukujesz
zebys sobie nie wykrakała,pewnie masz gora 16 lat

Gość podziękuj państwu
1. jak debilka dublujesz ten sam temat 2. jesteś żałosna :O

Gość Konchiolinowe ząbki
włonczony, o losie :/ Twój facet zachował się świetnie, nie masz na co narzekać.

hmm mam powody zeby mu nie ufac wiec nie oceniajcie mnie tak z góry ..ja zawsze bylam dla niego w 100%wierna a on nie zawsze :(

Gość ale sie doszukujesz
to sie rozstan albo z nim pogadaja anie smedzisz na kafe

ale zeby sie roztac tez nie mam powodow :) kiedys pisalam z jakas idiotka na fotce dlatego mu nie ufam...

sorki.*pisał

Gość ja jako młoda i głupia
nastolatka też sprawdzałam mojego chłopaka pisząc smsy jako obca dziewczyna, nawet żeby nie nabrał podejrzeń zostawiałam bratu telefon kiedy się z nim spotykałam i niech on w czasie randki do niego zacznie pisać. Oczywiście kiedy tylko ja albo moj brat wysylalismy smsy to za każdym razem pokazywał mi telefon i się wkurzał, odpisywał że nie ma zamiaru z nikim się spotykać bo ma dzieczynę którą bardzo kocha ;) Miałam wtedy 17 lat wiec głupia byłam. Teraz mam 24 i nadal jestem z tym samym chłopakiem ale nawet nie przyszłoby mi na myśl żeby go sprawdzić :)

ja mam teraz 18 :) niby nie mam co sie martwic ale mam dziwne przeczucia..dodam ze nie widzialam sie znim juz miesiac bo jest w woju...

Gość ja jako młoda i głupia
Nie sprawdzaj go kochana bo tylko szkodzisz sobie. Jeśli Cię kocha to będzie wobec Ciebie w porządku a jeśli nie to sama to zauważysz, bez żadnych kontroli :)